Ilustrační foto: pixabay.com
Vánoce v pravdě
7. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
7.1.2019 16:35
Přečetla jsem to celé. Tohle bych asi nikdy nevydržela tak dlouho. Obětování se asi není moje silná stránka. Kdysi jsme byli s mužem na svatbě kolegyně, měla to taky na Vyšehradě a bylo to v listopadu. Podle svatby si myslím, že jste přibližně stejně stará, takže vám přeji spoustu hezkých let bez pánbíčkářů.
Jitka Caklová
7.1.2019 15:51
Jak na těchto stránkách už jedna čtenářka napsala, že "život každého člověka by vydal na román", ale ne každý v sobě najde odvahu o svých prožitých bolestech napsat, proto si Vás paní Anno za napsání tohoto článku nesmírně vážím. Píši to proto, že jsem o svém životě v minulosti také dost napsala a protože ne všichni pochopili, že člověka dokáže posílit víc to nesnadné, než to snadné, tak dodnes mě vnímají jako zakomplexovanou, méněcennou fňuknu, která si neví se svým životem rady, přestože tomu už dávno není a děkuji Vám za hezky napsaný článek.
Hana Rypáčková
7.1.2019 15:10
Když syn mého bratrance "blbnul", všichni jsme se mu vyhýbali, můj tatínek s ním debatoval. Bylo to marný, bylo to marný. Naštěstí se zamiloval a byl vyléčený. Pak se tomu období smál, ale říksl , že tak bezstarostný jako jehovista už nikdy nebyl. Smekám , pro děti uděláme všechno.
Elena Valeriánová
7.1.2019 13:24
Vážená paní, hluboce se před Vámi skláním. Vás článek i život je pozoruhodný, musíte být velmi silná osobnost, že jste odolala a nepodlehla vymývání mozku. Máte můj obdiv. Máme Jehovisty v domě a tak "trochu" vím o čem je řeč.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA