Ilustrační foto: pixabay.com
Jít či nejít? (soutěž)
17. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Haltufová
21.1.2019 00:10
Moc vám všem děkuji za názory a za podporu. Pokusím se popsat, jak se to dále vyvíjelo. Také jsem se malinko představila na svém profilu, abych nepůsobila tak anonymně. Krásný večer všem.
Alena Vávrová
18.1.2019 17:46
Alenko, to byl i můj případ a posléze jsem po svém zaměstnání tzv. "ani nevzdechla".
Alena Tollarová
17.1.2019 19:06
Paní Evo, měříte si někdy tlak? Je fajn, že jste našla čas a Vaše pracovní dny pěkně shrnula. V den, kdy jsem za sebou zavřela dveře kanceláře a věděla, že zítra si přispím a už tam nemusím, udělala moje vnitřní bohyně trojité salto mortale. Držím Vám palce.
Naděžda Špásová
17.1.2019 16:16
Článek je dobře napsaný, ale myslela jsem, že se v této soutěži nový íčkař trochu představí. Tady je jen jméno a informace o tom, že se nejedná o mladíci, ale nic o věku, odkud paní Pavla je, záliby a pod.. Taky jsem ráda, že chodím do práce, jen když chci. :-)
Věra Ježková
17.1.2019 14:56
Jedno správné rozhodnutí jste už udělala – zaregistrovala jste se na i60. Já jsem šla dobrovolně do předčasného důchodu asi před čtyřmi lety. Dosud jsem toho nelitovala ani minutu.
Zuzana Pivcová
17.1.2019 11:19
Info pro Oldu, případně další: Jedná se o soutěž pro nováčky na i60, kteří ještě žádný příspěvek nenapsali. Tak jen do toho!
Marie Faldynová
17.1.2019 11:12
Líbí se mi poslední věta:ten nahoře mi pomůže ke správnému rozhodnutí. Mne osobně Bůh povzbuzoval dokonce k tomu, abych šla do důchodu o rok dříve. Díky tomu jsem si udělala rekvalifikaci a jako pracující důchodce dělala čtyři roky práci, která mne moc bavila: pečovala jsem o staré lidi a postižené děti. Vydělala jsem synovi na vysokou školu, teď už jen příležitostně zastupuji. Jako kompromis bych viděla navrhnout zaměstnavateli zkrácený pracovní úvazek, případně zástup za nemocné a jinak chybějící kolegy.
Lidmila Nejedlá
17.1.2019 11:01
Paní Evo, rozhodně mě zajímá, jak to dopadlo. Já jsem vedoucí funkci předala kolegovi, kterého jsem si vychovala hned, jakmile nastal čas důchodu. Ale zůstala jsem na pracovišti dalších 10 let, sice na jiné pozici, ale těšilo mě, že mě stále chtěli a vážili si mě. Bylo příjemné pracovat z vlastní vůle, moci a nemuset.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA