Chumelí se chumelí
FOTO: autorka

Chumelí se chumelí

18. 1. 2019
cestování Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Já dnes už podruhé shlédla Krajinu domova a kochala se nejen Středohořím. A vzpomínala a pak otevřu web a už jdu s tebou na procházku. Paráda i když to trochu zebe. Škoda, že jsi neudělala selfíčko, jak se válíš na zemi. Hlavně, že se ti nic nestalo, pády bývají bolestivé. Taky nemohu ze svých toulek přidávat km Do stovky. Třeba se zadaří na jaře.
Naděžda Špásová
Hezká procházka. Ten sněhový poprášek je pěkný. Do Stovky nepůjdu, chodím pro radost, nebavilo by mě počítat a mapovat každý krok. :-)
Hana Nováková
Aleno, krásná fota, ze kterých čiší zima. Přiblížila jste mi kraj, kde žijete a moc vám závidím horu Říp nejen na dohled, ale no na dosah to nebude přesné, na dojití asi bych napsala. Ještě jednou díky..
Jitka Hašková
Krásný výlet. Já se potím doma s chřipkou.
Hana Rypáčková
No vidíš, že je u vás taky bílo.. Taky máte Hracholusky?
Zuzana Pivcová
Opět potvrzuješ, jaká jsi podnikavá holka. Na mě dnes ráno v centru Prahy cestou od metra spadlo pár vloček a už jsem koukala zmizet v redakci. Ale tady narozdíl od Teba asi žádné pěkné fotky nepořídím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%