FOTO: autorka
Podzim na dědině
18. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
18.1.2019 14:47
Valcha - ten popisem mě zaskočil, na myslela, že to je fotka mlýnského náhonu. Hezká foto procházka.
Naděžda Špásová
18.1.2019 14:07
Aničko, vaše procházky se mi opravdu moc líbí. Ani k tomu nepotřebujete sáhodlouhé popisování cesty. Fotky jsou super. :-)
Hana Rypáčková
18.1.2019 12:03
Jejda, vzpomínám Aničko na Rožnov, bylo to moje první výjezdní setkání..
Hana Nováková
18.1.2019 09:54
Nikdy jsem zde Anno nebyla a nikdy asi nebudu, proto vyjadřuji vděk za to, že jste mi ukázala toto krásné místo. Mám ráda tuto architekturu a tato je zasazena do nádherné přírody, i když to bylo na podzim a tak trochu smutné. Krásné tam musí být jaro. Děkuji ještě jednou...
Zuzana Pivcová
18.1.2019 09:31
Hned si vybavuji, jak jsem tam předloni na srazu v neděli dopoledne, protože jsem měla do odjezdu dost času, chodila. Narozdíl od Tvé procházky jsem měla krásný slunný den. Ale tam je asi hezky vždycky, to na atmosféře nic nemění.
Marie Ženatová
18.1.2019 09:14
Aničko v rožnovském skanzenu jsem byla už dříve, ale moc ráda jsem si ho Tvými hezkými fotečkami s popisky znovu připomenula - díky moc...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA