Ilustrační foto: pixabay.com
Co nejvíce škodí vaší pleti? Například špinavý mobil
23. 1. 2019Každá žena touží po dokonalé pleti. A přitom jí často nevědomky škodí. Jakých chyb se vyvarovat a co udělat pro to, aby byla pleť krásná a zářila zdravím? Pozor si dejte třeba na špinavý telefon.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
23.1.2019 19:48
Určitě něco z článku je pravdivé, nicméně je to hodně na genech, v našem stylu života a to ať děláme co děláme. Příroda je mocná.No a modelky, je dosti fotomateriálu jak vypadají nenalíčené – hrůza, řekla bych, že každá z nás vypadá lépe. Dekorativní kosmetika udělá nemožné, dále pak šikovný fotograf též dokáže nemožné a dokonalost je na světě. Ale nic na světě není dokonalé a lidské tělo už vůbec ne. A kdo si přečetl některé články plastických chirurgů nebo kardiologů o nadměrném pití jistě ví své. Moje babička vypila tak ½ litru vody denně a dožila se 100let.Její pleť by mohla sloužit pro reklamu kosmetických firem a to si celý život myla obličej mýdlem a nikdy nepoužila žádný krém. Ani moje matka a ani já jsme tento gen nezískaly...
Karel Boháček
23.1.2019 16:36
... a jéje, zase doporučování zavodňování organismu. Proč tedy mají ženy na východě tak jemnou pleť a přitom vypijí denně jen třeba půl litru vody ? Jinak s článkem souhlas.
Jana Kollinová
23.1.2019 11:15
Dokonalá pleť je dar přírody. Mojí tchyni bylo 93 let a stále měla pružnou jemnou pleť bez vrásek. Co používala nevím. Měla jsem se zeptat. Moje maminka měla vrásčitý obličej již v šedesáti a to byla boubelka.
Jana Šenbergerová
23.1.2019 08:20
Se svou naprosto nedokonalou vadnoucí pletí bych měla nejspíš někam zalézt a nekomentovat, ale musím se podělit o to, že mě článek, ač ho beru zcela vážně, rozesmál. Tímto u mě splnil účel na více než 100%, protože neznám nic zdravějšího, než je smích. A vůbec mi nevadí, že jsem si tím možná vytvořila další "směšné" vrásky.
Věra Halátová
23.1.2019 08:04
Dokonalá pleť. A že"každá žena" po ní touží? Já ne. Dokonalého neexistuje nic. A když ty topmodelky mají dokonalou pleť, proč se musí mazat těmi drahými krémy a patlat na sebe krycí líčidla a pudry? Anebo je to správně macke up?
Věra Ježková
23.1.2019 07:42
Snu o dokonalé pleti jsem se vzdala asi před 50 lety, kdy jsem se dozvěděla, že mám seboroickou dermatitidu. Někdy po čtyřicítce mi propukla tak, že jsem každé ráno maskovala červené olupující se fleky kolem nosu a v koutcích úst a sbírala odvahu vyjít mezi lidi. Proto se do starostí jiných žen se žilkami, vráskami a podobnými přirozenými jevy na pleti příliš nedokážu vcítit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA