Ilustrační foto: pinterest.com
Boho kuchyně - dostupné a zábavné
22. 1. 2019
Tento styl není nic pro vyznavače minimalismu. Má však čím dál více příznivců. Je to tak trochu chaos, někdo by řekl, že z nouze ctnost. Říká se mu boho a je vidět nejen v souvislosti s oblečením, ale také při zařizování interiérů. Když se podaří správně namíchat, výsledkem bývá jedinečný zážitek. Příkladem jsou boho kuchyně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
22.1.2019 18:55
Níže je napsáno snad vše. Každý pes …, líbí víc než kuchyně moderní, útulné, i když některé až moc barevné, moc vystavených věcí. Každopádně osvěžující článek.
Eva Mužíková
22.1.2019 18:25
Ale jo, když se tento styl někomu líbí, ať si jej užívá. Určitě bych se v takové kuchyni cítila lépe, nežli v supermoderní.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.1.2019 17:12
Styl BOHO mám spojený spíše s oblékáním různobarevných halenek či doplňků. Interiér kuchyně je zajímavý ale rozhodně bych v té kuchyni nechtěla uklízet po vaření.jedině kdybych měla nějakého pomocníka(ci).
Karel Boháček
22.1.2019 14:55
Jako kuchaři mně to za 1nepřipadá praktické, 2 je to lapač prachu a nehygienické, 3 dost divočina a kýčovité.
Jana Šenbergerová
22.1.2019 14:03
Poněkud chaotické a trochu přebarvené, ale mnohem sympatičtější než odosobněné laboratoře. Prostě jak bylo napsáno už přede mnou, každý pes, jiná ves, a to není nic nového pod sluncem.
Mirek Hahn
22.1.2019 12:33
Boho styl......, co je na tom převratného ? Nic. Styl už věky existoval pod notoricky známým označením: "Každý pes, jiná ves".
Hana Nováková
22.1.2019 12:12
Je dost stylů, aby si každý mohl vybrat dle libosti. Stejně jako ženy jsme tam nejvíce a tak někdo dá přednost téměř laboratornímu stylu jak já říkám moderně a přetechnizovanému prostředí, někdo třeba dřevu,někdo kombinaci, někdo řadě dekorací, které prostor tak nějak zútulní i když dají více práce. Ale nejdůležitější je to, co z té kuchyně se bude linout za vůně, jak to bude chutnat na talíři a jak budou všichni spokojeni. Nemám pravdu?
Věra Halátová
22.1.2019 11:32
Každému, co mu vyhovuje a na co má. Kuchyně je moje dílna a mám tam všechno po ruce. Čím víc krámů, tím víc uklízení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA