Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
28.1.2019 21:07
Tak u těch tablet bych to udělala ze své zkušenosti tak, že bych je dala do různých kalíšků. A ty pozná každý po hmatu (mám v tom 11 letou praxi) a k tomu není světlo potřeba.
A s cigaretami je to tak, že záleží na na tom o jaké druhy cigaret se jedná. Jsou dlouhé i krátké. Osobně bych tipovala maximálně 1,5 hodiny.
Dana Kolářová
28.1.2019 21:00
Počkám na odtajnění.
Jarmila Nedvídková
28.1.2019 20:20
No nevím, jestli jsem se u bezdomovce trefila. Tak zkouším dál tabletky. Je tu řešení, že si pan Jahoda dal hned do lékovky vždy jednu červenou a jednu modrou do jedné přihrádky. Nebo dvě misky a v nich vždy po jedné barvě. to by pak nemusel mít k tomu žádné světlo aby to bezpečně vyřešil. Sice se mi to zdá moc jednoduché jak to popisuji, ale i tak to jde, no né?
Zuzana Pivcová
28.1.2019 20:10
S cigaretami ze "špačků" to vypadá na 4, ale není. protože z každé vykouřené cigarety zbyl zase nedopalek, čili 4 nové nedopalky, což je jedna další cigareta. Muž kouřil tedy opravdu 5 cigaret, ne 2, ale 2, 5 hod. A teď ty tablety, což napadlo mou sestru. Nevím, zda lze ten postup přijmout. O půlnoci pán rozpustí potmě zbylé 4 tablety ve sklenici vody a tu třeba lžící rozdělí do dvou sklenic. A dávku z jedné z nich vypije a zbytek ráno v 6.
Jana Šenbergerová
28.1.2019 20:00
Pokud měl tablety v lahvičkách, nebo v blistrech, tak si dal pozor, aby bral tablety z různých dvou. Pak si nemohl vzít dvě stejné a ráno už na to viděl.
Nemám představu, jak dlouho se kouří jedna cigareta, ale vychází mi, že po půlhodině šel hledat další cigarety. Že to těm kuřákům stojí za to! Závislost na čemkoliv je hrozná. :-)
ivana kosťunová
28.1.2019 19:55
Bezdomovec mi vychází taky na 2,5 hodiny, s tabletami mám problém. Napadá mě jenom, že u okna by modrá tableta splynula s okolím, a červená by byla vidět. Ale to asi bude pitomost, že.
Jarmila Nedvídková
28.1.2019 19:49
Bezdomovec vykouřil 5 cigaret. A za dvě a půl hodiny šel hledat další nedopalky.
Věra Lišková
28.1.2019 13:51
Netuším.
Zuzana Pivcová
28.1.2019 12:09
Cigarety jsme spočítaly a je tam háček a u tablet napadlo řešení Marcelu, mě ne. Ale nevím, jak dalece se pan Jahoda vyzná potmě v bytě. :-D Svítit nebude.
Eliška Murasová
28.1.2019 11:43
Vzal si jakékoliv dvě a ráno, pokud se probudil, věděl, že to byly ty správné.....
Načíst starší příspěvky