Jak jsem se stal Drahomírem z Neumětel
Balóny nad naší zahradou. FOTO: autor

Jak jsem se stal Drahomírem z Neumětel

1. 2. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Vzpomínám na své lety větroněm Blaník a motorovým Metasokolem, hned bych letěla zas!
Dana Kolářová
Super.
Olga Štolbová
Milý Drahomíre z Neumětel, zdravím a trošku závidím. ♥
Soňa Prachfeldová
To jste si užil, mne se moc líbí, když rodinka dá takový darek a ví, že Vám jako letci tím způsobí velké potěšení. Já bych asi šílela, jak D.Kolarova ve Vratných lahvích, :-)
Alena Tollarová
To je bezva, že jste se o zážitek s námi podělil. Sdělená radost, dvojnásobná radost - a já Vám ji přeji celé hrsti a blahopřeji k novému jménu.
Danka Rotyková
Gratuluji k Vaší odvaze. Já se raději proletím letadlem, i když přistání je také rizikové.
Alena Vávrová
Balónem jsem ještě neletěla a snad po tom ani netoužím. Ale znovu sednout do letadélka se stále ještě těším. Máte prima zážitek.
Věra Ježková
Bezva.
Dana Puchalská
Krásný zážitek. Ano ,nové jméno je parádní.
Zuzana Pivcová
Věřím, že jste si ten dárek užil, o to víc, že to pro Vás byla "známá parketa".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%