Foto: autorka
Lehce netradiční výlet - Zámky pod zámkem
3. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
8.2.2019 22:58
Je hezké, jak jsi přidala k těm zámeckým příběhům i ten svůj - výletnický. Výběr fotek se mi taky líbí - i když pohled na stav některých objektů je žalostný! Ale roubenky a taky pohled na Středohoří všechno vylepšil!
Anna Čípová
8.2.2019 17:05
Ali, děkuji za další přiblížení tvého rodného kraje. Moc pěkná procházka, jen pohledy na zdevastované objekty jsou smutné.
Soňa Prachfeldová
4.2.2019 13:58
Ano, náš Ústecký kraj je tak bohatý na různé zámky, hrady, zříceniny, vodopády, kopečky, na doly i hory i elektrárny. Je to krásný i když nelehký kraj se vším všudy. Krásné Aleno.
Olga Štolbová
3.2.2019 13:53
Alí, tleskám a děkuji. S tebou chodit je žúžo, fotky prima a povídání lepší, než s nějakým placeným průvodcem. Prosím, příště mě vezmi s sebou, budu hodná. ♥ ***********
Eva Balúchová
3.2.2019 09:49
Nejenom že chodíš,ale umíš se dívat a pěkně nám o vycházce napsat krásný,zajímavý článek.Při pohledu na schátralé zámky jsem ráda,že našeho se ujalo město,opravilo ho a je hodně využit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA