Lehce netradiční výlet - Zámky pod zámkem
Foto: autorka

Lehce netradiční výlet - Zámky pod zámkem

3. 2. 2019
Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Je hezké, jak jsi přidala k těm zámeckým příběhům i ten svůj - výletnický. Výběr fotek se mi taky líbí - i když pohled na stav některých objektů je žalostný! Ale roubenky a taky pohled na Středohoří všechno vylepšil!
Anna Čípová
Ali, děkuji za další přiblížení tvého rodného kraje. Moc pěkná procházka, jen pohledy na zdevastované objekty jsou smutné.
Soňa Prachfeldová
Ano, náš Ústecký kraj je tak bohatý na různé zámky, hrady, zříceniny, vodopády, kopečky, na doly i hory i elektrárny. Je to krásný i když nelehký kraj se vším všudy. Krásné Aleno.
Dagmar Bartušková
Pěkné zážitky i fotky. Možná se tam jednou podívám.
Olga Štolbová
Alí, tleskám a děkuji. S tebou chodit je žúžo, fotky prima a povídání lepší, než s nějakým placeným průvodcem. Prosím, příště mě vezmi s sebou, budu hodná. ♥ ***********
Alena Vávrová
Ali, jak jinak - jsi dobrá a umíš!!
Danka Rotyková
Aleno, děkuji, zase nová inspirace.
Jana Kollinová
To jsem měla krásný výlet díky fotografiím. Aleno, děkuji!
Dana Kolářová
Zajímavou trasu jsem prošla i prohlédla.
Eva Balúchová
Nejenom že chodíš,ale umíš se dívat a pěkně nám o vycházce napsat krásný,zajímavý článek.Při pohledu na schátralé zámky jsem ráda,že našeho se ujalo město,opravilo ho a je hodně využit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%