FOTO: autorka
Parťáci
4. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
6.2.2019 18:38
Evi,jsem ráda,že ses po delší době ozvala.Doufám,že už je Megi v pořádku.Blíží se nám jaro,tak si ho spolu pěkně užijte.Zdravím tebe i Megi.
Hana Šimková
6.2.2019 15:49
Hoky cítím s vámi. Mám také pejska a tak vím, co to je , když není úplně v pořádku. Hodně štěstí oběma.
Danka Rotyková
5.2.2019 20:09
Krušné zážitky s dobrým koncem. Tak ať už je brzy Meginka v plné síle. Ať se daří. ?
Eva Krausová
5.2.2019 14:39
Marcelo, já mám veterinu hned vedle mého domu. Ale vzhledem k věku Megí (asi 9 let - je z útulku) a tomu, že měla zvýš. jaterní testy, byla mi doporučena inhalační šetrnější narkóza v Ústí nebo v Litoměřicích. Proto to vše pro mne bylo komplikované. I Vašim kocourkům hodně zdraví přeji.
Marcela Pivcová
5.2.2019 14:02
Paní Evo, děkuji za Vaše vyprávění. Vaše pocity se úplně shodují s mými, vím, že naši kocouři mají svůj věk dávno již za průměrem, ale snad právě, čím déle je člověk se svým zvířecím kamarádem, tím větší lítost má, když se jeho zdraví zhoršuje. Vaší Megince přeji ještě dlouhý život bez zdravotních problémů. Kocourci mají proti ní jen "výhodu" v tom, že veterinu máme doslova za rohem (a veterináře, který chce a vždy se snaží podle možností pomoci). Pro paničky psů a koček ještě doplním, že dáváme kocourovi Duphalac (obdobný Lactulose), který na něho také velmi dobře působí.
Eva Krausová
5.2.2019 09:58
Dámy, děkuji za milá slova.
Zuzko, ano láska pomáhá, ale někdy o to víc bolí. Přesto ta bolest stojí za to. Na bývalé kamarády se nezlobím, jednoho jsem nechala odejít já sama. Ve chvíli, kdy žití více ztěžuje, než naplňuje radostí to nemá smysl. A pustím do života svého ty, co ho okoření.
Jitko, fence přeji uzdravení, jako všem zvířátkům v naší blízkosti.
Vám všem slunečné, byť mrazivé dny s hřejivým pocitem tepla u srdíčka. Eva & Meginka
Zuzana Pivcová
4.2.2019 19:48
Milá Evo, napsat takové krásné vyprávění docela věrohodně pohledem a hlavně duší blízkého zvířátka je velké umění. Je vidět, že jste spolu srostlé. Na jednu stranu to hodně pomáhá, na druhou někdy o to víc bolí. Ale já věřím, že vás obě čeká ještě hodně krásných a veselých společných dní, týdnů, měsíců a snad i let. U našich starých kocourků se veterina bohužel stala už málem druhým domovem. A jak se panečku pořád brání a bojí! A na bývalé kamarády se, holky, nezlobte. Splnili, co ve své době měli, a teď jdou jen jinou cestou, třeba pomalejší. Díky za vyprávění.
Eva Mužíková
4.2.2019 19:41
Tak to je tedy nadělení, Meginka je rekonvalescent. Drž se čubinko, panička Tě potřebuje. Určitě to zvládneš a zase budete spolu vesele vyšlapovat. Evi díky.
Jitka Mošovská
4.2.2019 17:36
Jo, pejskové, radost i starost. Naše starší fena je po operaci rok, těší se zdraví. Mladší 4 letá má plotýnky, nemohla chodit na zadní nohy, máme injekce a léky (zatím). Lepší se, nesmíme moc běhat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA