Klub
Z archivu Muzea MB

Klub

6. 2. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Krásná vzpomínka. Se školou jsme chodívali bruslit na zamrzlé rameno Vltavy. S kamarádkami na Nikolajku nebo na Štvanici. Když jsem v deseti dostala své první bílé krasobruslařské boty, připadala jsem si jako Hana Mašková.
Libor Farský
Bezva počteníčko.
Libuše Heulerová
Františku, krásná vzpomínka. Připomnělo mi to šlajfky, vytahané mokré tepláky, jednou jsem se i probořila, ale jen jednou nohou. Prostě prima dětství.
Alena Tollarová
Moc krásná vzpomínka mě taky vrátila do bruslařského dětství "na lukách", však jsem bydlela v Lukavci. Tak ráda bych si to ještě zkusila, ale bojím se. Vyplavila se mi i vzpomínka na strýce, který v 75 letech bruslil na zamrzlých lagunách, které zůstaly v polích po povodních 2002.
Danka Rotyková
Krásná vzpomínka, která mne přivedla k tomu, abych si také vzpomněla na mé dětství a bruslení s dětmi u nás na vsi. Bylo to o to příjemnější, že jsme se na zamrzlý rybník a posléze i kluziště dívali přímo z našeho domu. Paráda, bylo to nádherné. Byla jsem tehdy šťasná i přesto, že jsme si brusle musely se sestrou půjčovat
Hana Rypáčková
Hezké, vždy začnu taky vzpomínat na bruslení na Otavě před pivovarem. Byly tam nebezpečné díry po těžbě ledu.
Eva Mužíková
Františku, takovéto vzpomínání mne moc baví. Pochopitelně i já jsem začínala na šlajfkách. U nás tekl loukami náhon od papírny. V zimě na něm udělali naši rodiče bariéru a voda se roztekla široko daleko do těch luk. Vytvořila se tak mělká vodní plocha, po zamrznutí ráj pro nás, děti. Rodiče se nebáli, že se led proboří a tak nás pouštěli bez dozoru. Nádherná léta...
Marie Seitlová
Pěkná vzpomínka.
František Matoušek
Děkuji za pozitivní slova. Musím se přiznat, že ještě dnes rád bruslím a asi ve mě jakási frajeřina zůstala z mého dětství, předvádím se před vnučkami. Jednou se mi to nevyplatilo a při jedné "předváděčce" přišel pád a narazil jsem si asi žebra, alespoň dva měsíce jsem to cítil při každém prudším pohybu.
Dana Kolářová
Moc hezká vzpomínka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%