Zimní Šumava
FOTO: autorka

Zimní Šumava

11. 2. 2019

Rozhodla jsem se jet na jednodenní výlet na Šumavu - Zadov. Tak tedy autobusovou dopravou do Vimperka a odtud hurá na hory.

Dle internetu v 9.30 hodinu budu na místě a mám 4 hodiny času, což mně úplně stačí. Nechali jsme se vyvézt až na Churáňov a odtud někteří vzali běžky a jeli stopu a druzí se kochali nádhernými výhledy na okolní krajinu.

Přináším Vám některé svoje postřehy z tohoto výletu.

"Budeš se těžko loučit

s pohledem na hory naší Šumavy

a přicházet budou chvíle,

kdy vzdálen od nich po ní zatoužíš."

(Karel Klostermann)

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana koplova
Krásné tipy :) Děkují! My ted v létě pojedeme sem http://www.nadrybnikem.eu/ :) Máme v plánu hodně toho stihnout - tak snad se nám to podaří :)
Lidmila Nejedlá
Jitunko, prima výlet, až mě ten sníh zastudil. A když vidím ty knedlíky...!!!
Soňa Prachfeldová
Potěšila jsii Jitko mou duši i oko moc děkuji.
Jana Šenbergerová
Krása! Škoda, že tak daleko. Díky íčku a jeho čtenářům se ale mohu podívat i tam, kam se sama nedostanu. Děkuji.
Eva Mužíková
Díky Jitko, zase jsem viděla kousek krásné přírody.
Naděžda Špásová
Šumavu moc neznám, jezdíme do Blatné a vždycky říkám, že se pojedeme na Šumavu podívat, ale zatím to nevyšlo. Byla jsem kdysi pracovně ve Vimperku a v okolí. Ale to už je strašně dávno. Fotky jsou super.
Marie Ženatová
Díky za krásné fotečky Šumavy, bohužel jsem tam nikdy nebyla...
Hana Nováková
Zase krásná procházka s fotkami a výstižně doplněna krásnou citací K.K. kterého mám ráda. děkuji moc
Marie Seitlová
Jituš, krásně jsem se s tebou prošla zimní Šumavou, díky.
Dana Kolářová
Zimní Šumava vypadá moc dobře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%