Foto: autorka
Jmenuji se Albert II
15. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
17.2.2019 07:58
Haf, zdravím Meginku, jo, a babi moc děkuje za komentáře, no, a já vlastně taky, jsem rád, že se vám moje vypravování líbilo. Haf.haf.
Soňa Prachfeldová
15.2.2019 22:37
Milý Albinku, moc ti rozumím, jsi pejsek, který bude hodně dlouho bláznivý, taci už vy boxeri jste, ale člověk se na vás nemůže zlobit. Umíte udělat takový kukuč , že se vám všechno odpustí. Přeji ti Albinku, aby tvoje rodinna smečka byla zdravá a spokojená, pak budeš šťastný i ty. No a ty papriky zkusím také zasít. Tak ahoj zase někdy a pozdravuj svoje lidičky.
Eva Mužíková
15.2.2019 19:01
Albíku, to je snad přenosem myšlenek, že jsi se ozval. Před pár dny jsem si četla tvůj první článek, kde jsi se představil.. Říkala jsem si, že se zeptám paničky, jak se ti vede... Koukám, že i přes nějaké ty patálie jsi v pohodě. Vyrostl jsi do krásy, tak ještě trochu přibrzdí a určitě budeš ten nejšikovnější pejsek. Podrbání za ušima pro tebe, pozdravení pro paničku.
Hana Rypáčková
15.2.2019 17:48
Albíku, díky za povídání a zase něco napiš. Nejraději radostné zprávy..
Naděžda Špásová
15.2.2019 13:49
Albíku, neboj z toho vyrosteš. Hlavně, aby se ti nic při těch tvých lumpačinách nic nestalo. Jitko, moc se omlouvám za ty hvězdičky, jak jsem rolovala, tak jsem na to asi sáhla, samozřejmě, že jich má být *****. Albík je fakt krasavec. :-)
Marcela Pivcová
15.2.2019 13:35
Albíku, ať se nejen Tobě, ale celé Tvé lidské smečce dobře daří a někdy nám pošli zase další Tvé: haf, haf!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA