Ilustrační foto: pixabay.com
Prstýnek
18. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.2.2019 17:45
Až, když přijdou těžké chvíle, člověk pocítí velkou pokoru, ten odcházející i ten, který je s ním hodně v kontaktu. Tolik literatury bylo napsáno, přesto je vše zahaleno velkým tajemstvím. Moudrý člověk ví, že všechno nemusí odhalovat ani vědět. Ve má svůj čas. Moc hezké paní Hano.
Marie Doušová
19.2.2019 10:22
Vzpomínka je nejhezčí dar ,která nám zůstává po člověku ,který za to stál. To je ten drahokam ,který nám byl dán.
Anna Potůčková
19.2.2019 08:19
Moc krásný článek, nádherná vzpomínka! Šperky a drahokamy nemusí být vždy jen za peníze, ty nejcennější šperky a drahokamy máme každý v sobě, jen vědět kdy je vytáhnout, ukázat a případně darovat těm, které milujeme, máme rádi a něco pro nás znamenají.
Eva Krausová
19.2.2019 07:14
Noblesa, půvab dámy v tom dobrém slova smyslu jde i bez luxusu, kožešin ap. Ne každá žena to v sobě má. Má maminka toužila mít před mnoha lety prsten ze zlata s větším kamenem. Ten si také dopřála. Ode mne dostala keltský zlatý křížek, který měla moc ráda, přilnula k němu až do konce života. Ne proto zlato, ale cítila v něm jakousi ochranu, což umocňovalo, že jej dostala ode mne. Maminka už tu není. Křížek je u její fotografie a já si jej beru (stejně jako prsten po mamince) jen ve vzácných, či pro mne důležitých okamžicích. Luxus pro maminku i pro mne by byl, kdyby tu byla ještě se mnou... Žádné brilianty, než to být se svými blízkými nic nenahradí. To se lépe cítím v přírodě obklopená stromy, modrým nebem nad hlavou. Mám často pocit, že lidé žijící v luxusu ani to obyčejné štěstí být součástí vesmíru necítí...
Zuzana Pivcová
18.2.2019 09:33
Moc hezké a dojemné. Myslím, že člověk na sklonku života dobře ví, že takové věci, byť sebedražší, už pro něj nemají smysl, tak na nich nelpí. Pamatuji si, že i kdysi nám v Týně darovala jedna stará paní nečekaně několik starožitných předmětů - flakony na parfémy, hřebeny, zrcátko, už si nevzpomínám, co všechno. Sice jsme to jako mladé dívky nepoužívaly, ale hezky se na to dívalo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA