FOTO: autorka
Cílená procházka
27. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
1.3.2019 00:56
Obrázky jsou moc pěkné a obdivuji vaši odvahu pouštět se do "dřevařských" prací. Já už dělala v životě opravdu leccos, ale tohle bych neuměla. Jste šikulka.
Elena Valeriánová
28.2.2019 05:28
Ta naše Bertice je šikovná velice. Tak to jsem netušila, že taková násada je dobrá z uschlého smrčku. Teď až vezmeš hrábě do ruky, vždy si vzpomeneš, na to jak jsme všechny ženy. Pěkná fotoreportáž
Marie Seitlová
27.2.2019 21:48
Pěkná fotoprocházka a ještě jsi našla smrček na násadu, ty si dovedeš poradit vždy. Jsi šikula.
Alena Vávrová
27.2.2019 21:38
Jsi šikulka, Evko Bertice, obdivuji tě velice.
Násada určitě bude skvělá, hlavní však je, že po tom treku zůstala jsi celá!! ;-))
Eva Mužíková
27.2.2019 21:19
Ne ne, sebrala jsem jen suchý smrček, nemůže být čerstvý. Není to pych, spíš očista lesa. Děkuji vám za slovíčka, Zuzce za recitaci :)))))
Anna Potůčková
27.2.2019 20:48
Moc hezké fotky a jsi takový Ferda Mravenec - práce všeho druhu ! Také jsem dnes šla do přírody.
Soňa Prachfeldová
27.2.2019 19:57
Bertice čertice, umíš vše na co sáhneš. Ale není to náhodou lesní pych? Aby náhodou na Tebe nepřišel divočák z reklamy. Fotky úžasné, máte tam krásnou přírodu a až ožije Tvůj palouček, tak budeš spokojená.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA