FOTO: autorka
Naše cesta za menhirem
1. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.3.2019 17:00
Já jsem zprvu myslela, že jde o hádanku, protože jsem nenašla, kde tento menhir leží. Kamenného pastýře najdete u Klobuk poblíž Panenského Týnce. Psala jsem o něm myslím v článku Nedělní zimní výlet za tajemnem - nebo tak nějak.
Soňa Prachfeldová
2.3.2019 06:47
Obdivuji tyhle přírodní úkazy, v šumavských lesích je navíc spousta nádherných velkých balvanů, když na ně za svítí slunce jsou tajuplné a plné zvláštních odlesků
Zuzana Pivcová
1.3.2019 21:32
Kromě nepravých menhírů u botanické zahrady v Troji jsem zažila jen jeden poblíže Panenského Týnce, ale teď mi vypadl název obce. Jeli jsme tam na motorce, byl u pole. Soňa nebo Ála budou vědět.
Hana Rypáčková
1.3.2019 20:56
Fotka je stejná jako v le webovsch stránkách, úplně ze stejného místa s tím kmenem.. Je to z Javorníku směr na Strašín. Pižlík o něm psala a nějak ho hledali. Teď se penziony snaží nalákat hosty a cesta k němu je označena..
Eva Mužíková
1.3.2019 19:13
Nikdy jsem se s takovým kamenem nesetkala. V našem parku mám svůj strom - HABR. Zrovna dnes jsem z něj čerpala úžasnou energii. Umím to.
Věra Ježková
1.3.2019 14:10
Tam se určitě nedostanu. Menhiry mají něco do sebe. Ale ne ty „pseudo“, různě aranžované v posledních letech.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA