Ilustrační foto: pixabay.com
Dnešní noc
28. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
28.2.2019 09:55
Jak vidíš, Olinko, i tady platí to tvrzení "Něco zlého pro něco dobrého", takže sis ověřila, jak primovou máš rodinu. To se všude nevidí. Ale nehřeš na to a pěkně už šlapej sama, na to, aby Tě nosili, máš ještě moře času. :-D
Danuše Onderková
28.2.2019 09:48
Olinko, Dovedu si to představit, Po dlouhých vyšetřeních mi zjistili nález na páteři následkem pádů ze schodů. Problém byl že se to projevilo asi po 20 létech. Bylo mi něco přes 30 a děti malé. Vím jaké to byly problémy vstanou a jít na WC. Chodila jsem v předklonu 90° a dětem radila při praní prádla a vaření. Jsem ráda, že jsi se z toho dostala. Ta ať máš brzo svou kondičku.
Jana Šenbergerová
28.2.2019 09:28
Olinko, zažila jsem to mockrát, tak vím, jak pokaždé dovede překvapit, jak moc tento neduh dovede potrápit. A také už vím, že je to "tytyty, zvolni". Jsem ráda, že už je ti líp a přeji, ať ti zase nožky i tělo slouží k tvé spokojenosti a zas někde setkáme se.
Olga Štolbová
28.2.2019 09:13
Holky moje, moc vám všem děkuju, jsem moc, moc šťastná, že vás mám, že máme naše íčko. Na všechny se těším v dubnu v Praze a v květnu v Kořenově. Přinesly jste mi radost a také trochu úlevu, hned je mi líp. ♥
Hana Rypáčková
28.2.2019 08:51
Oli, jak jsi to popisovala se vším všudy popořadě, cítila jsem to v bedrech.Prostě si tělo řekne dost a potrestá. Už bude jen líp a líp, t na,to máš. Ale musíme všichni brzdit... Moc se z toho poučím, jsem taky jak motorová myš. Držím palce...
Helena Dohnalová
28.2.2019 08:37
Ahojky Olinko, děkuji ti za dnešní článek, jak krásně si to napsala. Asi jsi to holka někde trochu přehnala. Držím palce a přeji brzké uzdravení a samozřejmě zavolám. Ahojky.
Alena Tollarová
28.2.2019 08:33
Olinko, au. Protože Tě znám, jaká jsi čupr holka a byla jsem u toho, když jsi válela ten bowling, vůbec, ale vůbec Ti ten hexenšůs nepřeju. Ono se řekne semenec, ale zobat ho ... pamatuji si, jak jednou chytil manžela a já mu stavěla k posteli štafle, aby se jich přidržel a pokusil se vstát. Byl tenkrát na nemocenské asi tři neděle. Chce to holt čas. Ale kdo to má vydržet, že jo. Těším se, že spolu dáme nějaký ten výšlap, sněženky a bledule čekají, o dalším nemluvě. Buď fit! :)
Jitka Hašková
28.2.2019 08:31
Olgo, držím ti palce ať se zbavíš bolestí a budeš moci znovu chodit na procházky. Už se na ně s tebou těším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA