FOTO: autor
Moje energie: Kysané zelí
2. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
2.3.2019 12:10
Aha, už tomu rozumím, jen mi tam chyběla ta sůl, které se mi také zdá být příliš. V tomto stadiu kvašení jsme kdysi ujídali ze zelí, které jsme kvasili na zimu. Je to opravdu moc dobré a nepochybně plné prospěšných látek.
Margita Melegova
2.3.2019 11:44
Nezlobte se za moji otazku - skutecne 10 dkg soli, zda se mi to hodne davam 2 dkg.
Dana Puchalská
2.3.2019 11:20
Ano moje přítelkyně narozená v Rusku tohle zelí dělá. Je to dobrota. A její maminka Jelena byla v nakládání veškeré zeleniny skvělá. Vše si pěstovala tady v Čechách na zahradě. A ty její houby..... Mňamka neuvěřitelná m
Hana Rypáčková
2.3.2019 11:04
Tento recept mám od známé a její babička pocházela z Ruska.Nechává kvasit různou zeleninu , jako salát je to výborné...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA