Milostný dopis mé lásce
FOTO: autorka

Milostný dopis mé lásce

27. 2. 2019
Soutěž pro nováčky II.
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tento líbezný kraj mi pomohla objevit kamarádka oplátkou za pobyty v Jeseníkách. Také to tam milovala a svou lásku přenesla i na mě. Bohužel nám nebylo přáno v objevování pokračovat. Přesto vnímám "setkání" se severními Čechami jako odkaz, který mi po ní zůstal. A přesně vím, co cítíte při pouhé představě tohoto "ráje". Jsem na tom podobně, jen to mám k němu o něco dál. Naštěstí je mi i v našich horách dobře.
Helena Votíková
Beáto krásně jste to napsala. Je to magický pohled. Můj přítel je ústečák a když jsem s ním jela poprvé do Ústí, jela jsem vybavena znalostmi ze školy. Smog, chemie. Pak, když se před námi údolí otevřelo a objevil se Střekov a zazeleněné Ústí, spadla mi brada. Jsem z Polabí a kopečky a hory na mě působí jako balzám.
Hana Nováková
To je opravdu nádhera vyjádřit tak lásku k tomuto kraji. Moc krásně napsané
Jana Hošková
Děkuji, Beato, za takovou oslavnou báseň mého rodného kraje ! Je to historický kus naší země a moji předci odtamtud pocházeli, dokonce neopustili Sudety, ani když velká část našich lidí z nich byla vyhnána. Při studování rodokmenů mi vždy dochází, co všechno naši lidi museli překonat, aby mohli zůstat na rodné hroudě.
Libuše Šubrtová
Paní Beato, tak krásně napsané vyznání české krajině jsem ještě nikdy nečetla. Ale nedivím se Vám, tenhle kus Země české je opravdu mimořádně zvláštní a tak trochu jako z jiné planety. Některá místa jsem taky navštívila a nejen příroda, ale i města mají jinou tvář, než v dobách ne tak minulých. Z těch kopců jsem vylezla na Bořeň, Hazmburk, Říp, Ranou a Milešovku - zatím. Mohu jen potvrdit, že v naší kotlině je tolik krásných a malebných míst, že do konce života už je všechna, bohužel, nestihnu poznat. Vaším upřímným a srdečným vyznáním jsem dojata.
Zuzana Pivcová
Vaše vyznání je naprosto úžasné, použila bych obrat, že "srdce Vám vyšlo ústy". O to víc si trochu zahanbeně uvědomuji, že řadu míst u nás vůbec neznám a mnohá z těch, která znám, beru už tak nějak jako každodenní realitu. Jsou to právě turisté, čili lidé ne zdejší, kteří mi tady v centru Prahy svým viditelným obdivem města dávají najevo, co je tu krás a pozoruhodností, které nejsou běžné. Díky za Váš příspěvek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%