Foto: autorka
Raná
5. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.3.2019 17:47
Jarko H., Jitky M. a H. moc děkuji za Vaši návštěvu . Aleno T. snad je ještě stihnu, díky
Alena Tollarová
6.3.2019 14:22
Bledule už, Soňo, pěkně nakvétají, ale ještě to není ono, ještě pár hezkých dní a bude bílo :)
Jaroslava Handlová
6.3.2019 11:50
Soňo, parádní výlet s pěknými fotkami. Moc Ti to sluší na vrcholu Rané!
Soňa Prachfeldová
6.3.2019 08:58
Alenko dnes to vypadá dobře, prádlo už jsem dala do pračky že bych se jela podívat na bledule?
Soňa Prachfeldová
6.3.2019 08:57
Děkuji vám za vaše milé komentíky, moc ráda představuji naše hezká místa. Zuzko do Rané to může být tak 3 km, kdo má auto tak to jde a těm starším starým zřejmě vypomáhá rodina, ale připadá mi to, jak za krále klacka.
Alena Tollarová
6.3.2019 08:51
Na Rané jsem byla kdysi v rámci randění, rodičovským trabantem :), pak už ne. Jen jsem ji fotila z protějšího Oblíku. Na Oblík jsme šli z vesnice Raná, kam jede autobus a letos se tam určitě vypravím. Pro mě je to na celý den. Moc se těším. Hlavně aby bylo tak krásné počasí jako jsi měla Ty! Krása!
Jana Kollinová
6.3.2019 06:47
Soňo, Ranou nazývali všichni tepličtí rogalisté a modeláři "Boule." Proto jsem se zajímala, zda některý z čtenářů nezná útvar pod tímto názvem.
Alena Vávrová
5.3.2019 22:51
Naprosto úchvatné! Ranou znám jen zdálky nebo takto z fotek a videí jiných na netu, protože se o Středohoří zajímám. Sešla se ti nádherná scenérie a nádherné počasí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA