Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu
Repro: Na hranici života a smrti/Jan Zátorský

Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu

2. 3. 2019

Dvacet let strávil jako internista a rehabilitační doktor v bílém plášti a předepisoval pilulky. Pak zjistil, že přes veškerou snahu klasické medicíny se u mnohých pacientů léčebný efekt ne a ne dostavit.

rozhovor zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vlasta Simonová
Dr.Hnízdil - jestlipak jeho fanynky víte, kolik!!!si za tu hodinu bere? Fandily byste jinak. A to jeho politikaření v poslední době...děkuji, nechci, mám svého výborného guru a skoro zadarmo, ten si na živobytí vydělává běžnou prací a politiku do toho netahá.
Mariana Mášová
jedna uznávaná paní doktorka prohlásila : z 90 % je za onemocněním dítěte jeho rodina , její fungování a vztahy . Při onemocnění dítěte a zvlášť chronických záležitostech hledá příčinu v rodině a vždy tam něco je . Pokud se to vyřeší , uzdraví se i dítě . A takto to funguje i i dospělých . Hledejme příčinu onemocnění u sebe , co nás ovlivňuje a jakým způsobem . Pokud to dokážeme změnit , změní se vše okolo nás i v nás .
Slávka Kobylková
Paní Metelková, jako jedna z mála s Vámi souhlsím, taky se mi to hodně nelíbí, jeho názory znám, četla jsem heho knihy, fandila mu, ale teď se něco zadrhlo, nebude to tak vše růžové, jak se tady popisuje, už bych se moc rozhodoval, zda bych jej jako lékaře vyhledala. Moc pacientů, docela dost peněz- je třeba si přečíst i ohlas yod ostatních lidí, myslím,že na tom něco bude. Nechci jej však pomlouvat, musela bych asi zažít sama na sobě terapeutickou zkušenost , třeba je vše jinak, ale něco už mě varuje - pozor.
Olga Škopánová
Kritizovat politiky je snadné zařídit aby to bylo lepší těžší.
Marie Metelková
Dokud Dr.Hnízdil publikoval své názory týkající se medicíny měl pravdu. Každý má své zdraví ve vlastních rukou.Teď však přešel po vzoru zpěváků a herců na zviditelňování se kritikou politiků a je docela trapný. Taková laciná ubohost mu jako lékaři nepřísluší.
Lenka Kuchařová
PS.Omlouvám se za překlepy.
Lenka Kuchařová
Doktor Hnízdil je velmi vtipný.Jeho vyjádření o ,,hraboších a psychopatech v naší vládě je velmi pravdivé.Kdyby tole četli voliči msdlého rozumu,kteří tuhle bandu volili,to bychom měli méně potíží všichni.
Olga Škopánová
Ráda jsem si přečetla, že v případě vážného onkologického onemocnění i klasická madicína přijde ke cti.
Jitka Caklová
Nejvíce se mi líbí odpověď: "Co je to společnost? Společnost je součet jedinců. Jestliže součet jedinců žije šíleným způsobem, je otázka, zda šílet s nimi. Nemůžeme změnit společnost, ale můžeme se pokusit změnit sebe." /// "Změnit sebe" není jednoduché a když se vám to začne dařit, tak tatáž "společnost", která vás dosud alespoň brala, z vás udělá blázna. Naštěstí mám dost aktivit k tomu, abych byla blázen pouze v jejich "očích". Je to taková moje výhra ♥
Dana Puchalská
Moc zajímavý rozhovor. Děkuju.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%