FOTO: autorka
Moje energie (a možná, že i vaše)
4. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
16.3.2019 18:49
Není nad vědecké vysvětlení! Škoda, že se to naše sádlo nedá ukládat v bance! Mě by se hodilo dát trochu sádla dceři, byly bychom pak obě dokonalé!
Hana Práglová
8.3.2019 11:58
Zasmála jsem se .Zajímavý článeček. Tukovou energii se mi ukládat nikdy nepodařilo,ale sluníčko je nutné!
Eva Krausová
6.3.2019 11:06
Blanko, pobavila jste mne. Tak teď už vím, že ukládám energii, když "sádelnatím" :) No, ona mne z toho přísunu energie v klidovém režimu denně vytrhne fenka Megí a ven prostě musím. Mé sousedky Vlasty zas říkávala známá, že mytí oken pro ni nemá ten správný půvab. Jinak se omlouvám, za 3*, zas jsem omylem klikla, kde jsem nechtěla, to ty mobily.
Soňa Prachfeldová
5.3.2019 07:49
Rozumně rozložit energie už říkali naši předkové že v zimě máme jíst vydatná jídla a mít dost energie do jara. Tak holt z jara musíme tu tukovou energii Jaksi přehodnotit, ale s citem.
Alena Tollarová
4.3.2019 21:27
Kdyby mi fyziku ve škole vysvětlovali podobným způsobem, určitě bych nebyla tak nepolíbená. Fyzikou. Moc se mi výklad líbí.
Zuzana Pivcová
4.3.2019 20:24
Úžasné, vtipné i rozumem podložené. A hlavně povznesené nad všelijaká trápení s váhou, zdravým životním stylem a dalšími oblíbenými tématy. Díky, Blanko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA