Ilustrační foto: pixabay.com
Jedeme do Afriky, jedeme do Zimbabwe...
9. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.3.2019 07:43
To se vám v té chvíli muselo rozbušit srdce, když řidič zavolal. My jsme před dvěma lety si zaplatili pobyt v Krkonoších byl to podvodný majitel, bylo nás moc kdo přišel o peníze sice jsme byli vyzvání abychom to nahlásili na policii, ale nic se nedělo. Jak říkám, jsou horší věci. Máte zážitek na který budete vždy s úsměvem vzpomínat
Alena Tollarová
10.3.2019 22:04
Odjezd jsme nikdy nezmeškali, tak si zkouším tu situaci představit. Veselo asi nebylo, ale vyřešili jste to elegantně. Je zvláštní, že když jsme na dovolenou neodjeli díky manželově náhlé zdr. indispozici, byla jsem docela klidná a propadnutých tisíců neželela. Ještě jsou lidi, co v Chorvatsku nikdy nebyli, např. já :)
Eva Mužíková
10.3.2019 21:44
Moc hezký příběh. Já jsem nic co se týče zájezdů nepopletla. Mne se synem zapomněla cestovka naložit v hotelu, směr domů. Dovolenou nám tak nechtěně prodloužila / ale vše zaplatila /.
Věra Lišková
10.3.2019 20:47
Někdy je naše představa krásnější než skutečnost. Poklad na Stříbrném jezeře jsem viděla několikrát, byl to v mládí můj oblíbený film. Plitvická jezera jsou krásná, ale je na ně asi třeba více času, než jedno odpoledne, jak jsme měli my. Koukala jsem trochu zklamaně. Vodopády byly v létě jen malé, největší jsou na jaře, pak je málo vody. Pak jsme šli po cestě podél jezera, ale rychle, aby se stihl parník. Krátká projížďka po jezeře a zpátky do autobusu. Mám raději více volnosti, než stále hlídání, aby na nás skupina nečekala, nějak jsem si to neužila.
Dana Puchalská
10.3.2019 07:19
Naši přátelé zase přijeli na letiště o den dříve. A divili se, kde že je ten průvodce.
Zuzana Pivcová
9.3.2019 19:49
Já jsem si jednou spletla datum služební cesty!! Cílem byla jako většinou konference k 2. světové válce. Ta konference byla od pondělí do středy, měla jsem tam přijet v neděli. Jenže jsem podle data zadala sobotu až úterý, nikdo se nad tím nepozastavil, já to zjistila až před odjezdem, když už bylo vše vyřízené, včetně jízdenky a hotelu. Tak jsem se musela předčasně vrátit v úterý. No, a s doklady, to jsem zažila pána, který s námi cestoval s manželkou na zájezd do SRN. Na hranici zjistil (to se ještě jezdilo na pas), že si místo svého vzal pas dcery!! Nic nepomohlo, vysadili ho a paní musela jet sama. Dáky za pěkný příspěvek.
Věra Ježková
9.3.2019 15:25
Smůla. Ale horší by bylo, kdybyste na hranicích zjistili, že nemáte doklady.
Hana Nováková
9.3.2019 14:52
Teď se tomu jistě zasmějete, ale jistě tenkrát to takové legrace nebyla a peníze fuč. Já vždy říkám: Když nejde o život, jde.... a tak se tím snažím řídit celý život. Manžel to vtipně vyřešil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA