úvodní foto a grafický předěl jsou z pixabey.com
Literární hádanka
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
12.3.2019 08:33
První kniha co jsem od Agathy Ch. četla se jmenovala N či M. Jejda to je let.
Vladislava Dejmková
12.3.2019 06:27
Odtajnění:
Jak většina z vás uhodla, jde o úryvky z knih Agathy Christie. První ukázka byla z knihy Mrtvá v knihovně (1. kapitola). Druhá ukázka z knihy Kapsa plná žita (14.kapitola), třetí z knížky Vražda Rogera Ackroyda (7. kapitola). A ta poslední, ze z knížky Vlastní životopis. Agatha Christie ji napsala sama o sobě. Kdo má Agathu rád a nečetl ji, tak ji doporučuji. Úryvek je z Epilogu, Agatha Christie se zde zamýšlí nad koncem svého života.
Já sama mám knížky od této autorky velmi ráda.
Zdenka Jírová
12.3.2019 00:08
Tu básničku jsem určitě někde četla,ale nevzpomínám si, kde. Jinak nevím.
Hana Nováková
11.3.2019 20:21
Já se nechytám, hledat to mi připadá jako opisování, ale férově to přiznám. Hodnotím, kdo neví přizná, vždyť o nic nejde a vychloubat se, že vím, když to najdu na internetu, mi připadá ponižující.
Naděžda Špásová
11.3.2019 13:53
Třikrát hurá, je to AE, stačilo mi si to přečíst, tento žánr mám ráda. Dokonce jsem si vzpomněla i na tu básničku.
Anna Potůčková
11.3.2019 11:58
Dala by se odpověd najít na netu, ale to by nebylo férové odpovědět, tak si na odpověd počkám. Sama jsem asi tato díla nečetla, nejsem velký čtenář.
Hana Rypáčková
11.3.2019 11:32
Prima nápad..Ano, to jméno prozradí jméno autora, knihy neluštíme, ale není to můj šálek čaje.
Zuzana Pivcová
11.3.2019 10:24
Už začínám blbnout. Málem jsem napsala monogram. Ano, poslední jsou AE.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA