Moje energie:  Taková jsem já
Foto: autorka

Moje energie: Taková jsem já

12. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Hanko jsi zlatíčko, i když má člověk někdy všeho až nad hlavu, tak jede dál, jen by měl trochu zvolnit.
Anna Potůčková
Hani, přeji Ti aby jsi té energie měla dostatek nejen pro sebe, ale také pro druhé, pro které se obětuješ!
Dana Kolářová
Ať se ti daří energii dobíjet i rozdávat.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani moc hezké.
Jana Šenbergerová
Hani, ať ti nikdy nechybí a zbývá ti jí dost i pro sebe.
Hana Rypáčková
Hani, to co ty děláš pro vaši partu seniorů ( spíš seniorek) , je pozoruhodné. Jsi obětavá, jak a o ně staráš.
Marie Novotná
Podle toho,jak jsem Tě poznala,bych řekla,že Tě nabíjí i rozčílení. :-) Obdivuji Tě,co všechno zvládáš.Přeji hodně silnou dobíjecí energii,ať je z čehokoliv a ještě mnoho pohody .
Zdenka Soukupová
Tak se mi při čtení článku zdá, že je to o mě. Také rodný dům, rodiče, prarodiče, zahrada, vnoučata... ale já bych to tak hezky nedovedla napsat. Paní Hanko, krásné. A přeju pořád nabité baterky.
Naděžda Špásová
Hanko, přeji ti, aby ti tvá energie vydržela ještě spoustu let. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%