Foto: autorka
Moje energie: Taková jsem já
12. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
3.5.2019 22:26
Ano Hani, opravdu taková jsi … navíc mi probíhal při čtení i film, který vidím a navíc od dětství je má květinka , kterou sis zvolila ...
Lidmila Nejedlá
15.3.2019 00:14
Hanko, tvoje energie je přenosná. Vzpomínám na tvoji zdánlivě přísnou tvář s dobrotou v očích. Jsem ráda, že tě znám.
Dagmar Bartušková
14.3.2019 06:56
Hano, pěkně se to četlo. Také ráda vzpomínám na domov. Ano, je potřeba mít kolem sebe lidi, na které je spoleh. Tak hodně energie do těla!
Alena Tollarová
13.3.2019 18:54
Taková jsi Ty, obětavá, usměvavá. Přeji Ti, aby Tě energie ke všemu tomu, co děláš a máš ráda, neopouštěla.
Alena Vávrová
12.3.2019 21:29
Hani, jsem ráda, že jsem Tě před mnoha lety poznala a mohla procítit i dobrodiní Tvojí energie na všech akcích, na které jsi mne pozvala. Ať se Ti i nadále daří ve zdraví energii získávat i smysluplně vydávat!
Eva Mužíková
12.3.2019 19:07
Hanko, tu poslední větu bych dala pozlatit...Děkuji Ti za Tvé krásné vyznání.
Zuzana Pivcová
12.3.2019 19:00
Hanko, Ty působíš na ostatní tak, jako bys mohla energii rozdávat na potkání. Ale věřím tomu, že ji sama také potřebuješ dostat. Určitě u Tě hraje roli i bezvadný muž a další rodina. Velice Ti fandím a přeji, ať Ti to vydrží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA