Foto: autorka
Tulačka po vlasti české
13. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.3.2019 12:35
No jasně, ve třech se to hezky šlape. Hlavně že vás neodfouklo. Všechny fotky se mi moc líbí. ALE, jak jinak, ukázkově splněný povel - lehni , zůstaň , ten mne zaujal velice. Super Soni, jen tak dál...Bertice
Zuzana Pivcová
13.3.2019 12:00
Jen se s Alčou toulejte obě dvě a posílejte hezkou fotodokumentaci a informace o lokalitách. Ta "Číča" už tady byla, a přesto je to zase jiné, prima.
Anna Potůčková
13.3.2019 11:29
Moc hezké fotky z krajiny mně zcela neznámé a díky za ně. Jsou moc hezké a Tvůj pejsek je u Tebe moc štastný!
Olga Štolbová
13.3.2019 11:13
Soňo, díky. Moc hezké fotky a ten vichr byl náramný, Mystinka je opravdu šťastný pes, má moc prima paničku. ****** ♥
Hana Nováková
13.3.2019 11:11
Soni, i když je v tomto předjarním období a ještě k tomu za špatného počasí krajina smutná, přeci je krásná. Tento mnou neprobádaný kraj mě zase dostává svými výhledy, i když se budu opakovat - díky, díky za přiblížení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA