Moje energie: Aktivity, příroda a mladší přátelé
FOTO: archiv autorky

Moje energie: Aktivity, příroda a mladší přátelé

22. 3. 2019

Moje energie, to jsou zážitky a pobyt v přírodě. Ráda chodím, i když nohy zlobí a musela jsem ubrat kilometry, ještě radši jezdím na kole, v zimě vezmu běžky, kterým říkám "chodky", protože nejsem žádný borec, ale je mi jedno, že nepodávám žádné výkony, jen si užívám pobyt v zasněžené krajině.

K šedesátinám jsem dostala od svých dětí vytoužený let vrtulníkem. Nedokážu si představit, že bych trávila čas doma u televize, i když hezký pořad o cestování nebo film si pustím ráda, stejně tak si ráda přečtu hezkou knížku, a když je s kým, zahraju si deskovou hru. Můj názor je, že si člověk nesmí moc připouštět věk a je dobré mít mladší přátele, ti dodají energii určitě.

Partneři soutěže:

710x100-4.png

DIG_680x140_stat.jpg

Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Bezvadná energie a článek o ní. Ať se Vám dobře daří i nadále.
Lidmila Nejedlá
Jo, senior musí mít nadhled! Pohled z helikoptéry / až na ten její rachot/ je na naši zemi kouzelný. Dobře děláš!
Květuše Pinkasová
Tak se mi vše smazalo a napíšu tedy znova jen krátce. D+E+M jsou 1*. Hanka, Majka a nové tvářičky Evička, Libuška, Martička z Bohumína, stihly před setkáním ještě plánovaný vlakový výlet asi 30 seniorů na Dole Michal, Helča stihla do práce a pak vyzvednout zbytek lidiček na hlavním nádraží a tramvajovou trasu. Pepa měl nemocnou pusinku a v neděli má v Ostravě zpívat na Portě / má dost vlastních písniček také o Ostravě/ ... No, trošku se bránil , já to znám … Děkujeme Vám všem za všechno, hlavně za milé setkání a já jsem zjistila, že Ostravu vůbec neznám, viděla jsem samé novinky , ani na Radnické věži jsem ještě nebyla … Děkujeme Vám všem za všechno !
Naděžda Špásová
Přeji vám k vašim aktivitám ještě dlouho spoustu energie. :-)
Zuzana Pivcová
Je dobře být tak aktivní. Také mám řadu mladších známých a ani si mezi nimi nepřipadám nějaká usedlá. Tak ať jste taková stále!
Marie Ženatová
Přeji další hezké zážitky...
Dana Puchalská
Moc hezké.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%