Foto: autorka
Varhošť
28. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
29.3.2019 19:12
Soňo, krásné fotky. Ještě že vás severák neodnesl. Kdo by potom tak skvěle fotil?! :-)
Lenka Hudečková
29.3.2019 16:32
Soni, tohle místo zrovna neznáme, tak díky za další puntík v našich budoucích cestovních plánech...Hezký výlet, i když se počasí zvrtlo :-)
Hana Rypáčková
28.3.2019 16:44
Byla jsem tam před lety z chalupy v Býčkovicích, ale taková viditelnost v létě nebyla, bylo "mlíko". Krása...
Eva Mužíková
28.3.2019 16:10
Soni, opět další povedený příspěvek v řadě. Líbí se mi m.j. Tvé fotky, kde prosvěcuje sluníčko mezi stromy nebo mraky. Ty klády jsou také krásné, mám ráda vodu, skály a dřevo..
Naděžda Špásová
28.3.2019 15:11
Na Varhošti jsme taky byli, ale já jsem nahoru nelezla. Je to nad Hlinnou tak chodíme na procházku přes silnici. Moc hezké fotky. Možná, že to zkusíme znovu. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA