Ilustrační foto: pixabay.com
Soumrak živých sekretářek
24. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
26.3.2019 14:52
Napsal jsem to pro spisovatele, lidi, kteří píší hodně písmenek. Normálního člověka se to všechno netýká. Možná bys mohla zkusit ten Překladač, jen na překlad.
Lidmila Nejedlá
26.3.2019 09:59
Tybrďo! Do toho se asi nepustím, neporadila bych si. Ale ten systém by si určitě poradil semnou. Karle, mohl bys to vyučovat.
Karel Hyndrák
24.3.2019 21:40
Mirku máš skoro pravdu. Nicméně Internet je plný zpráv z U.S.A., jak firmy ruší firemní večírky, šéfové nechtějí jezdit na služební cesty se sekretářkami a i firmy si rozmýšlejí najímat mladé ženy do kolektivu. Už našli řešení: Předem ti dva uzavřou smlouvu, že bude sex, aby ona následně nemohla nárokovat kompenzace. Ale o tom jsem tenhle článek nechtěl.
Mirek Hahn
24.3.2019 20:40
...já nevím, .....jestli je na pořadu dne soumrak živých sekretářek. Myslím, že ještě pár století ne. Jsou funkce, u živých sekretářek, naprosto nezastupitelné. Nevím jestli ředitel, manager, či sekční šéf, pojede na víkend do zapadlého hotýlku se softwarovým diktafonem, aby manželka nevěděla.... Asi to nebude ono.....
Jana Šenbergerová
24.3.2019 20:10
O úžasnosti překladače si dovoluji pochybovat. Občas z něho lezou pořádné nesmysly. :-) Neustále se mi sám vnucuje a mate mě, než mi dojde, že zas "úřadoval". Tady na íčku mám místo Chat - Povídat si, místo Politika - Privacy, místo Ring - Prsten. O komolení jmen přihlášených íčkařů už bych mohla napsat (raději vlastnoručně) pojednání. :-)
Dana Puchalská
24.3.2019 13:43
Zajímavý a dost poučný článek. Myslím že se najde dost těch, kteří ocení i nápovědu .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA