Soumrak živých sekretářek
Ilustrační foto: pixabay.com

Soumrak živých sekretářek

24. 3. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Hyndrák
Napsal jsem to pro spisovatele, lidi, kteří píší hodně písmenek. Normálního člověka se to všechno netýká. Možná bys mohla zkusit ten Překladač, jen na překlad.
Lidmila Nejedlá
Tybrďo! Do toho se asi nepustím, neporadila bych si. Ale ten systém by si určitě poradil semnou. Karle, mohl bys to vyučovat.
Karel Hyndrák
Mirku máš skoro pravdu. Nicméně Internet je plný zpráv z U.S.A., jak firmy ruší firemní večírky, šéfové nechtějí jezdit na služební cesty se sekretářkami a i firmy si rozmýšlejí najímat mladé ženy do kolektivu. Už našli řešení: Předem ti dva uzavřou smlouvu, že bude sex, aby ona následně nemohla nárokovat kompenzace. Ale o tom jsem tenhle článek nechtěl.
Mirek Hahn
...já nevím, .....jestli je na pořadu dne soumrak živých sekretářek. Myslím, že ještě pár století ne. Jsou funkce, u živých sekretářek, naprosto nezastupitelné. Nevím jestli ředitel, manager, či sekční šéf, pojede na víkend do zapadlého hotýlku se softwarovým diktafonem, aby manželka nevěděla.... Asi to nebude ono.....
Jana Šenbergerová
O úžasnosti překladače si dovoluji pochybovat. Občas z něho lezou pořádné nesmysly. :-) Neustále se mi sám vnucuje a mate mě, než mi dojde, že zas "úřadoval". Tady na íčku mám místo Chat - Povídat si, místo Politika - Privacy, místo Ring - Prsten. O komolení jmen přihlášených íčkařů už bych mohla napsat (raději vlastnoručně) pojednání. :-)
Zuzana Pivcová
Také bych nejraději někomu své texty diktovala. Díky, Karle.
Dana Puchalská
Zajímavý a dost poučný článek. Myslím že se najde dost těch, kteří ocení i nápovědu .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%