FOTO: autorka
Magnetická anomálie aneb Kde auta sama jezdí do kopce
25. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
26.3.2019 20:52
No, pár zájezdů "normálních" bylo, Soňo. Ale je fakt, že nás nebaví válet se celý den u bazénu nebo moře.Když už někam vyrazíme, chceme toho vidět co nejvíc a předem si uděláme itinerář. Ale úkazy zvláštní jsme, dost často se něco vyvrbí...asi je nám to souzeno :-))
Soňa Prachfeldová
26.3.2019 19:39
Tak to je zvláštní úkaz. Jano , kam jedete, vždy je to jedno velké dobrodružství, Vás by snad ani běžné zájezdy nemohly bavit. Anebo určitě by se něco přihodilo ? :-)
Zuzana Pivcová
25.3.2019 19:12
Souhlasím. A to jsem se večer před tím výletem bavila s řeckým průvodcem a vyprávěla mu, že mám špatnou orientační schopnost a i v cizině se ztrácím, ale pak "se zase najdu". Když měl autobus druhý den pokračovat v cestě, hlásili cestující, že jedna paní chybí. Průvodce se prý zeptal, jak vypadá, a když vyslechl popis, ůdajně řekl: Jedeme dál, ta se vrátí sama. :-D
Jana Hošková
25.3.2019 13:23
Jsem moc ráda, že jste se ozvaly a potvrdily, že si nic nevymýšlím :-)) Ještě že tam za nás nebyla ta smečka toulavých psů ! Anomálie mi úplně stačila...Zuzko, nějak se mi zdá, že jste mi podobná...teda v tom ztrácení. Já jsem totiž schopna bloudit všude a kdybych s sebou neměla svého "statného opečovávatele", tak jsem nějakou Livithru vůbec nenašla. :-))
Marie Novotná
25.3.2019 13:11
Děkuji za připomenutí.Vnučky jedním prstem tlačily auto do kopce-aby se dalo natočit jejich sílu.Moc hezky se čtou tokové příhody.
Hana Rypáčková
25.3.2019 12:55
Byli jsme tam s manželem , dobře si to pamatuji, prostě záhada. A bylo mi z toho úzko..Trochu to bylo umocněno smečkou toulavých psů, když jsme svačili, byli agresivní, všechno jsme jim naházeli a byli ten den hlady...Vodu jsme jen nechali kutálet ve flašce, tak jsme neumřeli žízní... V Leptokárii jsme pobývali často, jezdilo se tam vlakem.. Taky mne takové cestování sólo a šmejdění moc bavilo. Díky za sdílení.
Zuzana Pivcová
25.3.2019 11:49
Jano, Vaše články čtu ráda a baví mě se vším všudy. K tomu magnetismu následující: Asi před 13 lety jsem byla na dovolené na tzv. Olympské riviéře a měli jsme fakultativní výlet na Olymp a průvodce nám sliboval ten zvláštní úkaz. Samozřejmě jsem se těšila, ovšem cestou jsme měli zastávku, myslím v té Leptokárii, šli jsme do nějaké soutěsky a také na trh, byly tam dlouhé ulice a desítky zaparkovaných autobusů. A já jsem se tam ztratila. Když už jsem usoudila, že mi ujeli, šla jsem na policejní stanici a informovala se, jak a čím se vrátit "domů". Pak jsem jela s přestupováním linkovými autobusy asi 60 km. A tím pádem jsem magnetickou záhadu neviděla. Ale lidé z výpravy ano. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA