Moje energie: Trojfázová soustava
Foto: autorka

Moje energie: Trojfázová soustava

26. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Eleno, nechci opisovat to co je už napsáno. Ale je to moc hezký článek a fotky jsou moc krásné. Díky.
Alena Tollarová
Eleno, rozumím Ti a jsem ráda Tvou kamarádkou. Co kdyby sis zase jednou udělala drobnou radost a přijela . S foťákem, samozřejmě :)
Zuzana Pivcová
Co dodat? Nějak jsem polkla a nedostává se mi slov, která se obvykle za mě sypou. Tak díky a kráčej tou svou cestou dál.
Lenka Hudečková
Elenko, už jsem to četla na Tvém profilu, moc pěkně sepsané a samozřejmě pěkné fotky. Jen tak dále s čerpáním pozitivní energie :-)
Elena Valeriánová
Moje milé, vaše komentáře přesně patří do třetí fáze - drobné radosti. Ani nevíte, kolik energie jste mi dobily. Děkuji a doufám, že ten přenos energie funguje i k vám, třeba zrovna z mých fotek.
Naděžda Špásová
Elen, moc hezky jsi to napsala a fotky jsou, jak jinak, super. :-)
Marie Novotná
Ano, taková jsi Ty. Plná optimismu,rozdávající úsměvy a pozitivní energii všem. Přeji Ti, aby studna tvé energie nikdy nevyschla. Přeji dobré světlo, ať už v raní mlze u Zlatého jezera , nebo při večerním pozorování čapího hnízdění. A do třetice hodně zdraví.
Jana Kollinová
Eleno, Tvůj článek je poezie v próze. Při čtení jsem intenzivně vnímala vnitřní klid, lásku, něhu a pokoru. Článek plně vyčerpává zadané téma. Nezávidím porotě úlohu vybrat NEJ článek. Fotografie pohladí čtenáře po duši. Děkuji.
Anna Potůčková
Elen moc krásný článek a od Tebe jako vždy také nádherné fotky, na které se moc ráda dívám! Zasloužila by jsi si těch hvězdiček mnohem více, než mám možnost dát!
Zdenka Soukupová
Moc hezký článek. Jen ta část o ranním vstávání mě trochu vyděsila, to já bych určitě nezvládala. Ať vám ta "trojka" pořád funguje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%