Moje energie: Žiji, jak nejlépe dovedu
Foto: autorka

Moje energie: Žiji, jak nejlépe dovedu

29. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Zdenko díky :-)
Soňa Prachfeldová
Olinko, díky a moc se na Tebe těším v Jizerkách ♥♥♥
Olga Štolbová
Ahoj Soni, jsem první gratulant, takže užij si cenu ve zdraví a radosti. Tvůj přístup k životu je moudrý a nejlepší. Přeju Ti spoustu sluníčka, čistého vzduchu a pevnou zem pod nohama. I fotky jsi vybrala moc krásné. ******* ♥
Zdenka Jírová
To je opravdu pěkný článek, který vystihuje vše, co prožíváme.
Soňa Prachfeldová
Děkuji , mám důvod k usmívání, jsem moc ráda, že se Vám moje povídání líbí a všem posílám sluneční energii, kterou jsem dopoledne nachytala :-)
Lidmila Nejedlá
Krásné shrnutí plnohodnotného života s optimistickým závěrem. Soni, hezké fotografie k tomu, vidím tě stále s úsměvem.
Danka Rotyková
☺ mluvíte mi z duše, Soňo.
Alena Tollarová
Usmívej se, Soňo, jako ta středohořská žlutá sluníčka :)
Eva Mužíková
Soni, užívej si svého života plnými doušky ještě dlouhá a dlouhá léta. Jsi zlatý človíček, mám Tě opravdu moc ráda. Bertice Fotky, nemám slov, nádhera je málo.
Anna Čípová
Soni, ať se ti daří ve všem tvém počínání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%