Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Věra Ježková
28.3.2019 13:44
Lenko, díky za přání a hezké fotky. Užijte si jaro podle svých představ. Moje energie je podzim.
Jiří Hudeček
28.3.2019 13:34
U nás se Jaro ukazuje ještě nesměle, ale už ho cítíme a těšíme se. Včera opět přiletěl čáp a je to ten náš loňský, tak je důvod k radosti.
Jaroslava Korpášová
28.3.2019 13:20
Krásné jarní snímky, jen škoda, že slunečné počasí je u nás zatím víc jak sporadicky. Snad se brzy již toho opravdového jara dočkáme.
Jitka Valachovičová
28.3.2019 12:54
Leni moc hezké fotky - díky. Taky mám ráda JARO, i když dneska je docela chladno, spíše zima se nechce vzdát***
Hana Rypáčková
28.3.2019 12:07
To je ale hezké jaro...
Jana Kollinová
28.3.2019 11:31
Tisíce je podob jara a každé nové je rok od roku krásnější, plné nového života, pozitivní energie, nadějí a touhy. Zdroj energie je všude kolem nás a v nás. Lenko, děkuji za ranní dávku krásy.
Lenka Hudečková
28.3.2019 11:08
Děkuji všem za krásná slova, Marie D., i já měla minulý týden zablokovaná záda, ani jsem u PC nemohla sedět, takže vím, o čem mluvíte :-)
Marie Doušová
28.3.2019 10:02
Lenko moc Vám děkuji za krásné fotky , které mi přiblížily přírodu ,kterou teď nemohu navštěvovat ,neboť mám zablokované záda a tak mohu jen nahlížet do krásné přírody jen snímky v knihách nebo ve filmu. Dík.
Zuzana Pivcová
28.3.2019 09:22
Jsou to moc hezké obrázky a také parádně zpracované do reportáže. Nabíjejí mě už v téhle podobě.
Hana Nováková
28.3.2019 08:46
Lenko, jaro asi nabíjí po zimě všechny. Vaše ukázka jarní přírody zřejmě z okolí vašeho bydliště skutečně voní jarem. Tak načerpejte hodně sil...
Načíst starší příspěvky