Výlet
Zámek v LItomyšli. FOTO: Pudelek – commons.wikimedia.org

Výlet

29. 3. 2019

Syn na prahu čtyřicítky, zcela normální a šťastně ženatý, pozve svoji maminku na dvoudenní výlet. Zdá se vám to jako sen? Tak mně se nezdál, mně se opravdu stal.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Znám ten zvláštní pocit, když se synem není jeho žena ani jeho děti. Je to úplně jiné povídání, jako by na chvíli byl zase mým chlapečkem. Věřím, že jste si pobyt hezky užili, oba.
Eva Mužíková
Paní Hano, jak já Vaším pocitům rozumím, prožila jsem párkrát podobné chvilky, ale nedovedu je tak výstižně a citlivě popsat. Mám jediného čtyřiceti jedna letého syna a jsem velice pyšná. Na to, jak jsem jej vychovala, jak se dokázal zapojit do rodinného, pracovního a společenského života. Na to, jaký máme mezi sebou hezký vztah. Tak jako Vy, tak i já si užívám každého okamžiku, kdy jsme spolu sami na cestách, pracujeme na zahradě, nebo když zde u mne nemocný dva dny pobýval./ Musel být pod dozorem/. To jsme si zavzpomínali a dokonce máme v plánu si tuto maminkovsko/ synovou , byť jen jednonoční jízdu, zopakovat. Dříve jsem se o něj se vší láskou starala já, nyní si pod ochranou toho svého velkého chlapa užívám klidného stáří. Když mne obejme a řekne - : " Mám Tě moc rád maminko", neudržím slzy dojetí a štěstí. Ano, i já jsem pyšná na to, jak jsem svého syna dobře vychovala. Děkuji Vám za vyvolání pocitů, o které jsem se ráda podělila.
Danka Rotyková
Paní Hano, moc Vám to přeju, také si podobně s mým synem užívám. V Litomyšli jsme spolu ještě nebyli, tak to můžeme letos zkusit. Myslím si, že pokud jsou v rodině tak pěkné vztahy, cítíme se šťastně, i kdyby nám nevycházelo všechno podle našich představ. Já to tak cítím. Přeji hodně společných výletů.
Zuzana Pivcová
Sama nemůžu posoudit, ale věřím, že takový vztah se nerodí ze dne na den, nýbrž má svůj základ ve výchově v dětství. Díky.
Jana Šenbergerová
Syna nemám, ale s dcerami to bývá také pěkné. A Litomyšl jsem měla možnost trochu poznat právě díky jedné z mých dcer. Věřím, že jste si to hezky užila. Přeji vám co nejvíc takových pěkných zážitků.
Dana Puchalská
Hezké a milé, obzvlášť takhle v pátek po ránu. Je to určitě pěkný pocit mít úspěšného syna. A Litomyšl je opravdu nádherná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%