Foto já nebo přátelé mým foťáčkem
Po osmé Libereckem
31. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.4.2019 07:37
Helenko užily jste si to, tento kraj je také moc hezky. Milá průvodkyně, k tomu spoustu pohybu, věřím že jste přijely domů jako čiperky. Posílám pátou hvězdičku *
Alena Tollarová
2.4.2019 13:13
Protože vím, jak to kolem Libverdy vypadá a že je pod nejvyšší horou Jizerských hor, je jasné, že tam se každý krok počítá dvakrát. Takže kolik už to máš dohromaty? Osm krát pět? Stovka bude coby dup!
Alena Vávrová
2.4.2019 12:58
Také Liberec/ko (ale spíš z minulosti) dobře znám, nakonec - mám tam druhou půlku naší velké rodiny. Do Hejnic jsme jezdili s dětmi pod stan. V Libverdě jsem byla také několikrát, i na Obřím sudu. Kdysi jsem byla na puťáku po Jizerkách, vylezla na Frýdlantské cimbuří. Je tam všude moc krásně. Moc jsem na vás vzpomínala, ale na svět se drala pravnučka...:-))
Miluše Hasenohrlová
1.4.2019 13:44
Liberecko znám ,v Hejnicích máme rodinu.Je tam krásně, hlavně na jaře.
Eva Mužíková
1.4.2019 10:12
Tak tu nakukuji, obložená kapesníčky.... Určitě mi to průvodcovství neublížilo, to spíš na mne skočil nějaký bacil od nemocné Helči. :)))))). No co, byly to určitě přátelské bacily... Nebo že by ta líbačka s Vendou???
Anna Potůčková
31.3.2019 21:07
Myslím si, že Vy jste byli rádi, že jste měli tak báječnou průvodkyni Evu, a ona určitě zase byla ráda, že mohla s Vámi být - Libverdu, Hejnici, Frýdlantský zámek jsem v lonském roce navštívila také.
Zuzana Pivcová
31.3.2019 19:10
Helenko, nakonec jste odrovnaly Evču vy při návštěvě, a ne ples na podporu útulku. Ne, to byl jen pokus o humor. Věřím, že bude Bertice brzy zase fit a vy s trenérem šlapejte a referujte hezky dál.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA