Foto: autorka
Moje energie
31. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
7.4.2019 12:51
Paní Hanko, od doby co jsem viděla Vaší zářící macešku jsem koupila již 12 hezkých rostlinek a prohlédla si nabídku dalších desítek květů v prodejnách, ale nikde není tak nažhavená jako ta Vaše. Pečujte o ni, je to unikát!
Zdenka Jírová
1.4.2019 00:41
Máme stejný problém s energií. Když ji vyčerpám nesmyslným uklízením a podobně, sedím a přemýšlím o životě s enefgií a není to dobré. Dcery mi vždy říkají:" Zy jsi zase uklízela a neodpočinula jsi si."Provinile souhlasím. Ale pak to udělám znovu, protože si nějak nedovedu přiznat, že nemám energii jako ve 30, 40,50 ...
Soňa Prachfeldová
31.3.2019 23:27
Čtu poslední příspěvek a přeji Vám paní Hano, aby Vás Vaše energie vždy povzbuzovala a posilovala.
Marie Ženatová
31.3.2019 20:16
Haničko ze srdce Vám přeji, že se Vám energie zase dobře vrátila - také mi připadá, že ta moje se mi velice často schovává a já ji někdy nemohu skutečně vůbec najít...
Jana Šenbergerová
31.3.2019 14:49
Energie je všude plno. Nevnucuje se nám, ale je trpělivě neustále v našem dosahu. Záleží jen na nás, jak ji dokážeme nechat sebou proudit. A takový pohled na krásnou kytičku, jakou maceška i pro mě je, ji určitě dokáže přitáhnout a v nás rozproudit.
Hana Šimková
31.3.2019 14:01
Paní Jano, moje maceška opravdu hoří a myslím, že je hodně pozitivní. Asi tu energii vysílá.
Eva Mužíková
31.3.2019 12:51
Hezký jste se s námi podělila o hru na schovávanou. Váš smysl pro humor mám ráda,vždy mne pobaví.
Jana Kollinová
31.3.2019 12:44
Paní Hano, Vaše maceška hoří a vítá novou energii. Možná se Vám zdá, že přeháním, ale podívejte se na svůj kvítek macešky, svítí!!! Správný výběr energie flóry!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA