Dnes mě sluníčko vylákalo ven a šla jsem si nabít baterky procházkou na Petříně. Jela jsem autobusem na Strahov a šla Kinského zahradou na Náměstí Kinských. Vždy se snažím jít trochu jinak a opakuji si cestičky, kudy jsem chodila v mládí. Přikládám fotky s popiskami míst, která mě zaujala. Bylo krásně slunečno a všude bylo hodně lidí. Je trochu matoucí, že u vchodu nahoře, poblíž studentských kolejí, je značka, že cesty v zahradě jsou pro chodce a cyklisty, ale dole u vchodu z náměstí Kinských je cedule se zákazem vjezdu cyklistů. Fakt je, že cyklisti si tam vesele jezdí. Dnes jsem však potkala jenom ty ohleduplné. V minulosti se mi však stalo, že mě málem porazili. Dnes jsem si to užila a vrátila se odpočinutá domů.
Foto: autorka
Jaro na Petříně v zahradě Kinských 30.3.
1. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
3.4.2019 15:52
Děkuji za ohlasy. Už si budu pamatovat jak vypadá barvínek. Jsem ráda, že jste si užily procházku na fotkách.
Dagmar Bartušková
2.4.2019 19:37
V letohrádku Kinských báječná módní přehlídka, užila jsem si to. Jitko, fotky krásné. Všude, kde to kvete, je krásně!
Hana Rypáčková
2.4.2019 07:52
Jaro a Petřín k sobě patří...A višňovkou k hradu....Když vše kvete.....
Alena Tollarová
1.4.2019 21:37
Krásné dny svádí k procházkám. Po Petříně jsem se nikdy neprocházela, ale přehlídka v tom letohrádku byla báječná.
Anna Potůčková
1.4.2019 18:40
Na Petříně jsem nikdy nebyla, tak alespoň z fotek vidím, jak to tam vypadá!
Věra Ježková
1.4.2019 16:05
Jitko, prima procházka. Mám to ráda u Letohrádku Kinských. Hezké fotky. Díky.
Naděžda Špásová
1.4.2019 15:36
Jitko, na Petřín jsem taky občas zašla, když jsem bydlela v Praze. Krásné fotky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem