FOTO: autorka
Vycházkové Kostomlaty a Sukoslav
2. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
2.4.2019 14:51
V Kostomlatech jsme před časem na zřícenině hradu taky byli. Už tenkrát se opravovala. Teď to tam asi vypadá trochu líp. :-)
Soňa Prachfeldová
2.4.2019 14:50
Prima.když už jsi Alčo byla v mém rajonu, měla jsi přijít na kávu, z kopečka je to cobydup. Ano byli tam utábořeni rusáci, jak jsme jim říkali. A také tam se záhadně ztratil jedinyý syn jedné mé známé, mrtvolu nikdy nenašli. A od té doby je pro mě Březina ponuré místo. Od zastávky je krásná pěší trasa na Milešovku přes Černčice.
Marie Novotná
2.4.2019 14:17
Proč mám někam jezdit, když mi to tady všechno tak hezky ukážeš a napíšeš. Máš to pěkně ,, zmáknutý''. No, vidět to na vlastní oči........ Díky. :-)
Alena Vávrová
2.4.2019 12:47
Ali, díky, poznávám další krásné místečko ČS. A fotky máš samozřejmě moc krásné, líbí se mi ta rozmanitost.
Dana Puchalská
2.4.2019 12:18
Ano Aleniny fotky by si opravdu zasloužily samostatnou výstavu. Tleskám Zuzaně a jejímu nápadu. Moc zajímavý článek a fotky....
To je krása.
Hana Nováková
2.4.2019 11:22
Alenko tak zase díky vám jsem mohla pohlédnout na kraj kde jsem nikdy nebyla a nikdy asi nebudu. Díky za článek a foto
Zuzana Pivcová
2.4.2019 11:04
Moc hezký článek jako vždy a ty Tvé fotky jsou tak svérázně zajímavé a osobité, že by si zasloužily někde samostatnou výstavu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA