Foto: Pavel Kopřiva
Procházka po zlatohorském Městském okruhu
5. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
5.4.2019 11:36
Tak tato procházka mě opravdu potěšila. Ač Zlaté Hory znám a patří k mým oblíbeným foto cílem, okruh městem jsem, ostuda jedna, nikdy nešla. Díky vám oběma jsem se dozvěděla i mnohé zajímavé informace. Děkuji.
Dana Puchalská
5.4.2019 11:28
Ano, ani já jsem v těch končinách nikdy nebyla. A jsem ráda, že takhle uvidím jak hezky tam je. Děkuju.
Eva Mužíková
5.4.2019 11:25
Jani, dík za hezky zdokumentovanou procházku. Kamarádka čubinka můj zážitek mile doplnila.
Naděžda Špásová
5.4.2019 10:03
Jano, tuhle část naší země vůbec neznám a asi nepoznám, ale díky tobě a Pavlovi jsem poznala, že to tam musí být moc krásné, soudím tak z vašich fotek. :-)
Zuzana Pivcová
5.4.2019 10:00
Jako dvojka jste to zvládli na jedničku. A já konečně vím, jak to u vás ve městě trochu vypadá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA