Foto: Archiv
Nový seriál: cviky, které vás vrátí do kondice - 1. díl
11. 4. 2019Hana Toufarová, zkušená lektorka s více než 30letou praxí, přivezla z Ameriky do České republiky novou cvičební metodu Fit Pain Free, která je unikátní v tom, že se dívá na tělo v souvislostech, hledá příčiny bolestí a špatné pohybové návyky nahrazuje novými – správnými.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Halátová
11.4.2019 15:31
Je to z jogy. Publikaci s těmito cvičeními mám doma, byla vydána někdy v roce 1977 nebo 1978. A jak píše paní Hašková, jsou to spinální cviky. Tak proč "nová cvičební metoda Fit Pain Free" přivezená z Ameriky?
Jitka Hašková
11.4.2019 14:41
Poznávám v tom jeden ze sady spinálních cviků z hathajógy, kde je důležité, aby při vytáčení do strany zůstaly lopatky na zemi. Toto cvičení je nevhodné pro skoliotickou páteř, měla by se správně cvičit sestava celá a ne z ní vytrhávat jednotlivé cviky, hlavně ne z prostředka.
Hana Rypáčková
11.4.2019 11:30
Taky mám na páteř a celého člověka svou sestavu. Ramena na jednu stranu a pánev na druhou je tam taky...
Jitka Caklová
11.4.2019 08:56
Mně jde dobře základní poloha na titulním snímku. Cvičením cviku (přetáčením páteře) na snímku pod článkem jsem si přivodila výhřez disku (meziobratlové ploténky). Po fixaci páteře je pro mě cvičení nutností, ale jen vhodných cviků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA