FOTO: autor
Do stovky jdeme kolem Mácháče
10. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Macháčková
4.6.2019 10:18
Nějak mi ten tvůj článek unikl. Moc hezky se to čte. Já Mácháč neznám, tak dík za osvětu. Ale jestli to chápu dobře, tak v létě raději ne. Fotovýlet bezva. To ale muselo dát práce.
Libor Farský
12.4.2019 07:23
Hezké. Také jsem si pěkně zavzpomínal na mládí pod stanem v lese u Mácháče. Bylo to veselé. Když jsme se vraceli z hospody, nemohli jsme ho najít ...
Jana Kollinová
11.4.2019 12:01
Líbí se mi autorův styl psaní reportáže. Je svěží, napsaný v kratších větách a tím získává na lehkosti, je nabitý pohodou ( prosím trvám na měkkém i) a fotodokumentace s popisky je zajímavá. Pobavila jsem se poznámkou Mirka H., že napsání článku a připojení fotografií mu zabralo více času než samotný výlet.
Alena Vávrová
11.4.2019 01:11
Přestože jsem tady doma a znám to tu jako svoje boty, moc mne to potěšilo. Já jsem to prvně šla na vlastní pěst už jako děvče, ale v obráceném gardu z Bílého kamene. I pro mne má jezero největší půvab mimo sezónu.
Zuzana Pivcová
10.4.2019 19:02
Jen jsem si vzpomněla na náš sraz i60 před několika lety. Když nás tam mimo jiné přijela navštívit Evča M. s Bertíkem a předvedli nám své artistické vystoupení. Díky, Mirku, moc hezké.
Hana Nováková
10.4.2019 16:44
Moc hezky napsané a k tomu i krásné fotky, nikdy jsem zde nebyla, jen můj syn s mým manželem jako doprovodem na nějakém triatlonu a moc si to pochvaloval. Děkuji za přiblížení té jarní krásy Máchova kraje.
Marcela Broumová
10.4.2019 16:42
Mácháč je pro mě Alenka Vávrovic, od teďka i Mirek. Senzační,vtip i logika, vč.mapky. Kdysi jsme tam byli, spojili s výstupem na Bezděz, krásný výlet. Děkuju nejen za oživení vzpomínky.
Dana Puchalská
10.4.2019 16:28
Mirku moc pěkně napsané a fotky jsou perfektní. Naposled jsem tam byla asi před 25 lety. Ve Starých Splavech. Je tam pořád krásně.
Soňa Prachfeldová
10.4.2019 14:59
Člověk opravdu nemusí spěchat. Na toulkách nemusím mít přelidněno, proto raději vyrážíme ve všední den. Pěkná a hezká trasa a prima dokumentace.
Naděžda Špásová
10.4.2019 14:52
Mácháč je moje srdeční záležitost. Spoustu let jsme jezdili do Splavů na dovolenou a teď tam jezdíme na podzim na houby. Týká se to té části s rašeliništěm a rákosím. Mám tam odtud několik článků. Procházka to byla určitě moc pěkná, k vidění je tam toho hodně. A fotky jsou taky hezké. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA