Přehlcena informacemi
14. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
14.4.2019 18:28
Dobře napsané. Třeba stačí vypnout rádio, TV, nečíst noviny, neposlouchat ukecané sousedy. Možná to někdo dokáže, já ne. :-)
Hana Nováková
14.4.2019 18:21
Vcelku mohu napsat, že to mám jako ty pisatelky, které se již vyjádřily. Je to dnešní moderní svět a ty informace, ze všech různých stran jsou i různé. Kde je pravda? Něco míjím, něco třídím a něco beru středem. Jen tak se z toho nezbláznit. Jak krásné by bylo, kdyby byla jedna pravdivá informace ve všech zdrojích, ale toho se asi nikdy nikdo nedočká, protože pořád má někdo snahu něco překrucovat, měnit, upravovat....Hezky napsaný článek
Zorka Horká
14.4.2019 16:57
Ředím podle potřeby. Únosnou mez máme nastavenou každý podle svého. Jsou informace z oblastí, které mne spolehlivě míjí :-))
Zdenka Soukupová
14.4.2019 13:34
Řekla bych: tvrdá realita. Občas se cítím přesně tak, jak je popsáno v posledních dvou odstavcích. Ale takhle pěkně bych to určitě nepopsala. Moc hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA