Ilustrační foto: pixabay.com
Určitě je to jinak aneb Život s věčnými pochybnostmi
16. 4. 2019
Žijí mezi námi a není jich málo. Věční zpochybňovači všeho. Jsou to lidé, kteří často používají výraz: Kdo ví, jak to je ve skutečnosti? Když vidí šťastný pár, jsou přesvědčeni, že je to jen falešná hra na lásku. Dovedou zpochybnit úplně všechno. Život v jejich blízkosti není nic moc.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
16.4.2019 22:54
Hodně důležité téma a užitečný článek, díky za něj! Spousta lidí se v dnešním světě vůbec nevyzná, tak potřebují jednoduchý výklad, na který intelektuálně stačí. Prostě - všude je spiknutí, zlovůle kolem nás, úklady, ... A tyhle postoje jsou opřené o domnělé nebo skutečné drobnosti, takže se to v nich upevňuje. Brrr! - A dobře se tu odkopala paní Pseudohorká :-)
Eva Mužíková
16.4.2019 20:10
Já JSEM šťastná, nekradu a nelžu a myslím si, že rozlišovací schopnosti
mám dobré.
Zorka Horká
16.4.2019 14:16
Zatímco ti šťastní vesele kradou a lžou a ani v tom nevidí nic negativního. Je to totiž mino jejich rozlišovací schopnosti :-) :-) :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
16.4.2019 13:50
Bohužel závist, zášť a zloba ruku v ruce ničí život druhým lidem. Nešťastní lidé, většinou nespokojení se svým životem vidí vše jen negativní. Asi dobře to vystihl pan M. Hahn.
Věra Ježková
16.4.2019 11:17
Životy jiných lidí mě zajímají pouze v míře přiměřené. Nemám potřebu je hodnotit. Na politiku mám celkem neměnný názor; občas jsem naivka. Nezabývám se příliš tím, co nemůžu ovlivnit.
Marie Doušová
16.4.2019 11:17
Asi každý ve svém životě něco zpochybnil . Já určitě ano. Je to zajímavý článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA