Ilustrační foto: pinterest.com
I bodlák léčí, nevěříte?
27. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zorka Horká
29.4.2019 14:19
Odkazy zkopírované, díky. Poslechla jsem zatím jen jeden. Je to pro mne zase úplně jiný, nový pohled. Zajímavé...
Jitka Caklová
29.4.2019 10:30
No vždyť jsem psala, že odpověď je nasnadě :-) Pak by ale bylo dobré poslechnout si skutečného bylinkáře: https://www.youtube.com/watch?v=SAjxkTGqSIA https://www.youtube.com/watch?v=HkdKuOTXX5c https://www.youtube.com/watch?v=7v7V1M16Mbc a ne, co "jedna paní povídala".
Dana Puchalská
29.4.2019 10:06
Protože bydlí v panelovém domě a nemá zahradu. A přitom by ji to bavilo.
Jitka Caklová
29.4.2019 09:48
Ještě se zeptám, proč si kořen vaše přítelkyně kupuje, proč si naň nejde do přírody, nebo si ho nevypěstuje? viz. diskuze níže Odpovídat mi nemusíte, odpověď je nasnadě.
Jitka Caklová
29.4.2019 09:30
Hrajte si na bylinkářku, na pana doktora, nebo na jakéhokoliv odborníka a nechte na mě a na komkoliv jiném, co si mají myslet.
Dana Puchalská
29.4.2019 09:19
Paní Caklová. Mám dost zápisků a knížek o rostlinách i bylinkách. Že kterých čerpám, nemám důvod si něco vymýšlet. A nedá mi, abych nereagovala na diskuzi paní Horké. Schválně jsem se podívala na názory a rady pana doktora Mlčocha. Myslíte že i on si své rady vycucal z prstu nebo chce balamutit národ? Moje přítelkyně si kupuje sušený kořen téhle byliny a moc si ho chválí. To jen na vysvětlenou. Hezký den.
Jitka Caklová
29.4.2019 09:08
Takže "Informace k článku jsem čerpala ze svých zápisků.", je další mýlka? Tak kde je vlastně pravda.
Dana Puchalská
29.4.2019 08:59
To znamená že i MUDr. Z. Mlčoch píše podle Vás hlouposti? Končím s Vámi debatu, je to marný.
Zorka Horká
29.4.2019 08:46
Paní "bylinkářko" a že vás to baví? Nejsem schopna rozlišit, zda to děláte z blbosti nebo zlého úmyslu. Uvádíte nesprávné informace. A rozhodně neúplné a v tak vážném tématu jako je zdraví ? Jste odvážná a jak jsem psala, pokud by článek převzal Seznam. cz, bylo by to jistě přínosem....pro některé. PS. O pasákovi nikde nepíšu :-(
Dana Puchalská
29.4.2019 08:33
Nejsem žádný pasák ovcí a nikoho ho stáda nenaháním. Paní Horká že Vás to baví. A pokusy o vtip jsou fakt jenom pokusy. No comment. A o žádném fanklubu nemám ponětí,..... :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA