Ilustrační foto: pinterest.com
I bodlák léčí, nevěříte?
27. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
30.4.2019 10:36
Nikoho nikam neposílám, protože vím, že slunce svítí stejnou měrou jak dobrákům, tak jejich opakům.
Jitka Caklová
30.4.2019 10:24
Uvědoměním si sebe sama, získávám na vlastní hodnotě. Dříve mě kritika bolela až k pláči a nesmírně mě trápila, což mi může potvrdit jedna íčkařka. Dnes je pro mě, nejen kritika, ale dokonce i hulvátství přínosem.
Zorka Horká
30.4.2019 07:53
Sákryš koukám,že od maralích kopýtek jen jiskry lítají.Ivano,nezpochybňuje se tu existence léčivky,ale (jak napsala v začátku reakcí paní Zuzana P.) fakt,že roste v oblastech Sibiře.Bodlák nebo nebodlák, to není důležité.Je to endemit.Endemit není sprosté slovo :-)Ve volné přírodě ho tady nenajdeš a tudíž rady o sběru a sušení atd. jsou jaksi nadbytečné.Částečné informace a ještě nesprávné?To je skutečně hodnotný článek.Další z perel autorky.
S tou ovšem nemá smysl cokoliv diskutovat.Ta neuznala celou řadu svých omylů.Buď to bylo vinou blbého telefonu, klávesnice a nevím čeho ještě.No hlavně se najdou tací kaprfíldové,kteří dovedou i podle zpackaného receptu zadělat krásné těsto :-) :-) a tak proč by vlastně nesázela chybu na chybu a se jí to žere,že ?Se těším až se vrátí k teoriím o vaření a dá tam recept na polívku z vlaštovčích hnízd s doporučením, že když nemáte hnízda pravá čínská, dojděte si do kravína v Horní Dolní :-) jo a pokud míříš na to, že sem nepíšu nic k uveřejnění tak věz, že témata, která oslovují mne, ta by tu nerezonovala.
Jitka Caklová
30.4.2019 01:07
Dobře napsáno, jsme přesně tím, co cítíme a naše vnímání, to jsme my sami, každý sám za sebe, to není někdo jiný.
Jitka Caklová
29.4.2019 21:06
Jen by mě zajímalo, kdyby všichni psali pouze o tom co mají ve své hlavě, jak by skladba tohoto portálu vypadala. No třeba k tomu také někdy dojde :-) :-) :-)
Naděžda Špásová
29.4.2019 19:22
Nedá mi, abych se do téhle hloupé a zlomyslné debaty nevmísila. Sedí to od dvou chytrých Horákyň, jedna sama nenapíše ani řádek, všude byla dvakrát a všechno zná a druhá sice občas něco vypotí, ale číst se to moc nedá. Paní Horká a paní Caklová, vezměte se za ruce a jděte a jděte a nezastavuje se. Zkuste se strefovat jedna do druhé, možná to bude zábava. Jitko C, mohla bys napsat něco ze své hlavy a ne neustále někoho citovat. Dany P., se ráda zastanu a ostatní ať si myslí, co chtějí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA