Splněný sen
25. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
15.11.2022 06:29
Je to hezký, když se lidem splní sen a je jedno, jestli ve 30 nebo v 60. O to víc si toho pak člověk váží. Nám se splnil sen a to je nám 65 let. Přestěhovali jsme se z bytu ve městě na vesnici do rodinného domu a teď jsem teprve šťastný. Topíme hezky dřevem v akumulačních kamnech https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ a i když není potřeba, abych do nich pořád přikládal, tak stejně kolem toho nějaká práce je. Mě to ale baví. jsem rád, že je máme, protože díky nim máme levné topení a za uspořené peníze jezdíme na dovolenou :-) .
Hana Nováková
28.4.2019 12:26
Vážení, děkuji všem, kteří okomentovali můj článek i těm, kteří zůstali jen u přečtení. Neměla jsem v úmyslu se chlubit, není to můj styl a k tomu si ještě střežím své soukromí.Již v jednom dřívějším článku ze soutěže Moje energie jsem poodhalila svůj neutěšený zdravotní stav, který mě provází již řadu let a tento Splněný sen je jen k doplnění ve smyslu, jakou sílu má spojení přírody a člověka, jak se plní sny, které pak můžete i žít...
Helena Přibilová
27.4.2019 16:16
Na článku se mi velmi líbí chvála naší rodné zemi. Ačkoli jsem procestovala velký kus světa, nejvíce se mi líbí u nás doma. Kdybych nepoznala jiné vzdálené země a jiná prostředí, možná bych si tuto skutečnost ani neuvědomovala. Naše země je opravdu krásná a v mnohém jedinečná.
Jana Šenbergerová
26.4.2019 15:28
Krásná ukázka toho, že své sny si plníme sami. A to nejen ty soukromé, ale i ty kolektivní, národní či celosvětové. Kdo staví a opravuje, ten většinou neničí. Máte to u vás krásné, hezky si to užívejte.
Eliška Murasová
26.4.2019 11:33
Hano, to muselo být práce, ale zvládli jste a těší vás to. Užívejte té radosti a pohody co nejdéle.
Alena Tollarová
26.4.2019 10:23
To je nádhera, co jste dokázali. Musela to být pořádná dřina, ale výsledek stojí za to. Udržovat tak velký pozemek jistě není jednoduché ani teď, kdy vypadá podle vašeho obrazu. Přeji vám oběma, abyste si splněného snu ve zdraví a pohodě užívali co nejdéle.
Soňa Prachfeldová
26.4.2019 06:52
Úplná nádhera v krásné přírodě. Komu se nelení , tomu se zelení A vy jste to za ty roky dokázali. Přeji vám abyste ještě dlouhá léta mohli tuto nádheru užívat ke spokojenosti těla i duše. Opravdu nádherné.
Zuzana Pivcová
25.4.2019 18:06
Je to splněný sen, ale vy jste byli hlavní tvůrci toho snu i jeho splnění. Tak si teď všechno to krásné plně zasloužíte. Sama si to nedovedu zdaleka představit, co to obnáší. V Týně v jižních Čechách patří k chalupě malá zahrádka, ale o tu se stará náš "kastelán" s partnerkou. My se sestrou tam vlastně jen přijedeme k hotovému. Ale je tam taky krásně. Díky, Hanko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA