FOTO: archiv autora
JSTE? Pak přijďte, ať všichni JSME!
25. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.4.2019 15:47
Můj soukromý recitál právě skončil. Užila jsem si to, protože většinu písní jsem z nepochopitelných důvodů neslyšela a byly pro mě premiérové, i když Zuzčiny básně jsem četla všechny, mnohé nejednou. Díky vám oběma. :-)
Jana Šenbergerová
30.4.2019 14:38
Uspořádala jsem si soukromý recitál písní se Zuzčinými texty. Chybí mi atmosféra toho skutečného, ale už se těším na jeho ohlasy. Věřím, že si ho všichni zúčastnění užívají.
Jitka Caklová
30.4.2019 06:43
Jsem, proto děkuji za to že jste, za krásnou zhudebněnou báseň a přeji všem nádherné odpoledne a hodně veselí.
Květuše Pinkasová
29.4.2019 20:14
Co víc si přát a co dodat ***** S Marcelkou P a některými bych se seznámila a zítřejší Váš hudební svět naživo se Všemi prožila, zazpívala, popřála a hlavně poděkovala, že tady pro nás JSTE.
Marcela Pivcová
26.4.2019 12:28
Lubomíre, doufám, že tentokrát si Vaši písničku nejen poslechnu "naživo", ale se všemi společně ve "Vašem hudebním světě" i trošku zazpívám.
Jaroslava Handlová
26.4.2019 12:06
Přijedu ráda a moc se těším. Koště dosloužilo, spolehnu se na ČD, ale na konci recitálu třeba něčím odletíme společně?! :)
Marie Ženatová
26.4.2019 08:26
Moje nejstarší milá vnučka mi už zajistila místenky na tento den v Regiojetu, tak snad cestu dobře zvládnu a moc se těším...
Helenka Vambleki
25.4.2019 22:11
Já přijedu na 100%, budu spoléhat na černého Leoše, jízdenky mám, snad pojede dle jízdního řádu/někdy spíše neřádu
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA