Znáte hadí kořen větší?
28. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.4.2019 14:11
Víc znám rdesno obojživelné, které často pokrývá hladinu jezera. Kdo by měl zájem používat rdesno jako bylinu, může si ji koupit. Krásný motýl.
Dagmar Bartušková
28.4.2019 18:37
Znám, ale lektvary ne. . Jako dítě jsem s našimi chodívala na procházky přírodou, naučili mě znát kytky, trávy, stromy.
Zdenka Soukupová
28.4.2019 14:17
U nás na jedné louce tato rostlina roste. Stydím se, že jsem dodnes nevěděla, že je to rdesno. Jako děti jsme mu říkaly kartáček na zuby. Dano, díky za info .
Dana Puchalská
28.4.2019 10:50
Paní Z.H. tak jsem udělala chybu ve slově neměly. No a co ? Vy jste se nikdy nespletla. Ale hlavní je to rdesno,ne?
Zuzana Pivcová
28.4.2019 09:18
Růžové rdesno hadí kořen si pamatuji jen z dětství v Podkrkonoší. Tam rostlo hojně. Od té doby jsem ho už asi neviděla. Ale ti motýlci bývají na výstavách motýlů v trojské botanické zahradě.
Zorka Horká
28.4.2019 09:08
Však taky autorka píše, že některé ženy by neměli :-) :-) :-) no a některé by možná správně měly
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA